Isnin, 5 Jun 2017

1 Inkramadan Hari 10: Makanan Seimbang

Inkramadan Hari 10: Makanan Seimbang

Di bulan puasa ini pastikan kita makan makanan yang seimbang ketika berbuka dan bersahur untuk pastikan badan kita mendapat khasiat yang secukupnya. Jangan makan terlalu banyak makanan yang boleh memudaratkan kesihatan kita. Nak tau apa itu makanan seimbang boleh rujuk piramid makanan.

Karya Irfan's arts.


P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik terbitan Alaf21 dan juga koleksi buku Buasir Otak: The Komik versi digital di sini - https://goo.gl/xGAx3o.

tags: #inkramadan #ramadhancomics #comicoreclub #trilog #sucomi #buasirotakthekomik #iqomic #cip #oki #omi #bo #iqo #day10 makanan seimbang komik kartun

1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.