Selasa, 6 Jun 2017

1 Sebuah kenangan cinta di bazar Ramadan

Cinta Bazar Ramadan, mengisahkan tentang seorang penjual air minuman di bazar Ramadan yang berjumpa semula dengan rakan lamanya dari kecil, seorang gadis Cina yang telah terpisah hubungan dengannya selama lebih dari 10 tahun, lalu mengusik kembali kenangan lalu.

Adakah perasaan cinta lama mereka akan berputik kembali?P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik terbitan Alaf21 dan juga koleksi buku Buasir Otak: The Komik versi digital di sini - https://goo.gl/xGAx3o.

tags: komik cinta bazar ramadan pasar ramadhan melayu cina masuk peluk islam dakwah mahu belajar puasa maksud kenapa hikmah


1 ulasan:

  1. Aduh nub. Nuub betul. Patut tegur jela. Mana tahu tu jadi janda ke. Anak angkat ke. Haha

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.