Selasa, 20 Jun 2017

0 Inkramadan Hari 25: Makanan Yang Ada di bulan Ramadan

Inkramadan Hari 25: Makanan Yang Ada di bulan Ramadan

Bulan Ramadan memang banyak makanan dan minuman yang baru muncul dan senang nak dapat terutama di Bazar Ramadan. Rendang, Nasi Tomato, Ayam Percik, Murtabak, Gulai Kawah, Bubur Lambok, Air Katira dan macam-macam lagi. Apa makanan kegemaran anda di bulan Ramadan ini?

Karya Pa Johan @ Peti Harta Karut.


P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik terbitan Alaf21 dan juga koleksi buku Buasir Otak: The Komik versi digital di sini - https://goo.gl/xGAx3o.

tags: #inkramadan #ramadhancomics #comicoreclub #trilog #sucomi #buasirotakthekomik #iqomic #cip #oki #omi #bo #iqo #day25 makanan yang ada di bulan ramadan komik kartun

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.