Selasa, 14 April 2020

0 Buasir Otak TV: Kluster kayangan sombong ya amat

Sebelum ini kluster tabligh ramai yang bagi kerjasama, frontliner pun senang hati. Tapi bila muncul kluster kayangan yang baru tiba dari luar negara, macam-macam perangai. Bagi tempat tinggal dan makanan percuma untuk kuarantin pun macam-macam komplen, sangat cerewet, manja dan mengada-ngada. Macam lah kuman tu peduli kau tu kayangan ke marhaen. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak kluster kayangan kuarantin covid-19 coronavirus berlagak sombong manja mengada-ngada cerewet makanan hotel tempat tinggal tak sedap bosan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.