Isnin, 6 April 2020

2 Buasir Otak TV: Hanya kerana mata

Sebuah kisah tentang seorang lelaki yang membesarkan anaknya sendiri selepas kematian isterinya akibat kemalangan, namun disebabkan dia tempang, anaknya sentiasa diejek sehingga dia merasa malu dan sentiasa menjauhkan diri dari ayahnya. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening hanya kerana mata anak derhaka malu dengan pada ibu bapa ayah tunggal kematian isteri kaki tempang pembedahan derma organ

2 ulasan:

  1. Ada lagi orang yang masih menulis blog rupanya..mesti geng abah- abah..ahaha..keep it up okey!

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.