Isnin, 13 April 2020

0 Buasir Otak TV: Teman pengganti

Sebuah cerita seram dan misteri yang mengisahkan tentang dua orang kawan baik terpaksa berpisah kerana salah seorang dari mereka mengikuti keluarga berpindah. Sebelum berpindah, dia memberi anak patung kesayangannya kepada sahabat baiknya untuk dijaga. Namun, suatu tragedi telah berlaku sehingga menyebabkan mereka terpisah untuk selama-lamanya. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening teman pengganti cerita kisah seram takut hantu anak patung hidup bergerak raksasa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.