Sabtu, 11 April 2020

0 Buasir Otak TV: Nak royi ke nak bisjut?

Bila ada organisasi kemanusiaan dan kebajikan nak bagi bantuan makanan pada pelajar universiti yang tak boleh pulang ke rumah dan kena duduk di kolej, namun ada pelajar yang cerewet dan tak berpuas hati dengan makanan yang diberikan. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak nak royi bisjut roti biskut ngo badan jabatan kemanusiaan kebajikan bagi bantuan makanan pada pelajar universiti cerewet komplen tak sedap kat twitter

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.