Rabu, 6 Mei 2020

0 Buasir Otak TV: Hasrat terakhir

Sebuah cerita tentang seorang wanita yang baru mendapat tahu bahawa dia takkan dapat hidup lama lagi kerana menghidap satu penyakit kronik, berhasrat untuk memutuskan hubungan dengan kekasihnya kerana tidak mahu menyusahkan kekasihnya itu. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening hasrat terakhir perempuan awek wanita kekasih minta putus break up sebab sakit kronik

Tiada ulasan:

Catat Komen

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...