Jumaat, 29 Mei 2020

0 Buasir Otak TV: Malasnya nak belajar

Sebuah kisah tentang seorang murid lelaki yang mempunyai kecacatan kaki namun rajin belajar demi untuk berjaya, akan tetapi sering dibuli oleh seorang rakan kelasnya yang nakal yang juga merupakan anak orang kaya, hanya kerana dia dengki dan cemburu dengan kesungguhan murid tersebut. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening malasnya nak belajar kawan dengki cemburu buli murid lelaki cacat oku orang kurang upaya rajin 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners