Rabu, 13 Mei 2020

2 Inkramadan 2020: 20 Ramadan - Timbang Rasa

Inkramadan Geng BO:TK
Tema: Timbang Rasa
Tarikh: 20 Ramadan 1441

Siapa yang tak mahu beraya dan pulang ke kampung halaman? Namun tatkala dunia sedang diuji dengan wabak besar ini, tak perlulah pulang ke kampung untuk raya ini. Mungkin kita rasa tidak mengapa dan mengambil ringan hal ini, tapi kalau tanpa sedar anda terbawa virus tersebut pulang kampung sehingga menjangkiti ibu bapa dan atuk nenek yang sudah tua, anda rasa macam mana? Jangan ambil risiko dan bertimbang rasa lah.

Versi pertama karya Prince of Noob.

Versi kedua karya Abiang®.


#inkramadan #ramadhancomics #ramadan20 #inkramadan2020 #buasirotakthekomikP/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: inkramadan ramadhancomics buasir otak the komik inkramadan2020 ramadan ramadhan 20 timbang rasa

2 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...