Iklan Leaderboard

Rabu, 31 Mei 2017

0 Inkramadan Hari 05: Suasana di Pejabat/Sekolah

Inkramadan Hari 05: Suasana di Pejabat/Sekolah

Bagaimana suasana bulan puasa di pejabat atau sekolah anda? Ada yang rasa penat, lesu dan mengantuk sepanjang hari? Ada yang dah mula jual beli kain, baju raya dan kuih raya? Ada yang hilang awal pergi pasar Ramadan? Ada yang kena kerja lebih masa juga sehingga terpaksa berbuka di pejabat?Karya Blee Arts.


P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik terbitan Alaf21 dan juga koleksi buku Buasir Otak: The Komik versi digital di sini - https://goo.gl/xGAx3o.

tags: #inkramadan #ramadhancomics #comicoreclub #trilog #sucomi #buasirotakthekomik #iqomic #cip #oki #omi #bo #iqo #day05 suasana di pejabat sekolah komik kartun


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...