Iklan Leaderboard

Rabu, 12 April 2017

7 Apabila terkantoi tengah stalk Facebook orang

Ada masa bila kita tengah syok stalk profile Facebook crush, musuh, orang yang kita tak suka atau orang yang kita nak elak, tapi tiba-tiba kita tertekan Like kat status, gambar atau komen dia secara tidak sengaja, mesti kalut gila kantoi kita tengah stalk dia, apatah lagi kalau tertekan Like kat status atau gambar dia yang dah berbulan-bulan atau bertahun-tahun yang lepas.






P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik terbitan Alaf21 dan juga koleksi buku Buasir Otak: The Komik versi digital di sini - https://goo.gl/xGAx3o.





tags: stalk stalker crush kawan orang tak suka nak elak musuh enemy minat secret admirer fb facebook kantoi tertekan like

7 ulasan:

  1. Paling menyampah kalau jadi macam ni. Hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai, piwettt

      -mat jo-

      Padam
    2. Sirosli yang misteri

      - jira loque-

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.. terbaekkk.. tadi terkomen terabek.. kih3.. typooo

      Padam
  3. Adoii!!! pecah rahsia stalker.

    Yang kena stalk pulak kata, huh! tak sangka dia ambil tahu lagi pasal aku ngeh!ngeh!ngeh!

    BalasPadam
  4. Selalu tapi cepat2 aku untick balik. Masalah betul nak scrol ni

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...