Iklan Leaderboard

Isnin, 17 April 2017

4 Banyak group WhatsApp yang menyemakkan kepala

Satu aplikasi yang pasti ada di dalam telefon pintar setiap orang adalah WhatsApp. Malah ramai orang ada banyak WhatsApp group. Group kawan sekolah, group kerja pejabat, group jiran tetangga, group persatuan penduduk, group kelab dan macam-macam group lagi. Bagus sebenarnya ada WhatsApp group, tapi bila dah banyak sangat group dan semakin ramai ahli dalam group ni, lama-lama ia akan jadi rimas dan serabut disebabkan perangai dan peel macam-macam jenis orang yang ada kat dalam tu.



Bergaduh, sindir menyindir, kutuk mengutuk, berbalah, ungkit cerita lama, spam iklan, kongsi berita palsu dan macam-macam lagi, sampai satu tahap lebih baik kita keluar je la group, aman dunia tak payah pening-pening kepala nak hadap perangai ntahpape manusia yang sepatutnya tak perlu kita hadap pun.

Artikel lain berkaitan:

P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik terbitan Alaf21 dan juga koleksi buku Buasir Otak: The Komik versi digital di sini - https://goo.gl/xGAx3o.





tags: whatsapp group ramai orang penuh gaduh sindir kutuk ungkit perang balah tak aman leave exit keluar

4 ulasan:

  1. kadang - kadang sampai tak sempat nak tengok ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Piwittt😍😜😝...noob ko dh tgk group janda sangap kt fb tuu..?mantap noob..siap post video panas kt ruang komen..kikikikikiki😱😱

      Padam
  2. Haha. Betul sangat. Semak banyak sangat group tapi nak left serba salah. Err

    BalasPadam
  3. Aku xder join mana2 grup. Hanya grup sensorang simpan web dan youtube bookmark jer.

    Even grup ofis pun aku blah. Boss add, aku blah. Last sekali aku block sumer staff ofis sekali dgn mesej dan direct call. Nak contact aku, call guna tipon ofis.

    Gila punya wasap.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...