Iklan Leaderboard

Ahad, 31 Januari 2016

17 Seni Trolling: Berdua dalam group Whatsapp

Kita mesti ada kawan yang suka masukkan kita dalam macam2 group kat Whatsapp atau Telegram. Group kawan sekolah, group kawan universiti, group kawan pejabat, group futsal, group badminton, group game, group peminat bola sepak, group lepak mamak, group memancing, group alumni kursus dan macam2 group lagi. Asal ada event, create group baru. Asal ada aktiviti, create group baru. Asal ada apa2, create group baru, lepas tu add kita yang kadang2 takde kaitan sangat pun dalam group tu sampai membuatkan kau stuck dalam group tu dan tak sampai hati nak left.

Kalau korang ada member macam ni, korang boleh troll diorang balik dengan add dia ke dalam group "kita".

Kah kah kah.






* Gambar screenshot kiriman pembaca blog Buasir Otak.

Baca lagi seni trolling lain di artikel berikut:

P/S: Jangan lupa untuk membeli buku Buasir Otak: The Komik. Cara pembelian boleh klik pada gambar di bawah:

Buasir Otak: The Komik 




tags: troll kawan member admin group whatsapp bff friend trolling wechat telegram chat message

17 ulasan:

  1. Balasan
    1. Proooootttttttpreetttt

      -Zilalang bin Noob -

      Padam
    2. jibai mat zin meyamar jadi anon. proottT d muka sirosli & najibuto rajak.

      -ѧʏѧm ѧpєяıҡѧ-

      Padam
  2. Haha..memang lawak habis. Baik punya kenakan balik. Btw, siakap keli dh post screenshot2 whatsapp ni.

    BalasPadam
  3. Tp betul jgk buat group.. nnt boleh arkibkn perbualan n perbincgn tu..

    Tp lawak la..

    BalasPadam
  4. hahaha....memang lawak giler idea ni. sy ketawa sampai nak menitik air mata.

    BalasPadam
  5. https://www.youtube.com/watch?v=xJy7Wc2x7So

    Aksi tanpa seurat benang.. jgn lupa subscribe!

    BalasPadam
  6. Rindulah tu dengan roommate dia.

    BalasPadam
  7. pяooooţţţţ ċяєєєєєţţţţţ Ԁmuҡѧ mѧTmѧsєLѧň ✌

    BalasPadam
  8. Bagus jugak..tapi in real life tak boleh group berdua je..kalau tak aku dah buat jugakk..hahaha..
    -lanun-

    BalasPadam
  9. Semak wehhh group wasap banyak2.. aku pernah left group ada bos besar.. lantak la, dorang dok gaduh dalam tu.. bukannya discussion.. last2 aku left. puas hati aku

    BalasPadam
  10. Forever alone....salah

    Forever berdua je....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Proottt

      - Mat Jin -

      Padam
  11. aku rasa kalo untuk projek mngkin ok gak kot sebab nak cakap benda berkaitan projek msti penting so kena adakan 'bilik' khas walopun ahlinya dua orang. sebab kalo chat cm biasa nnti mesej2 penting tu akan senang tertimbun dgn chat2 santai borak yg lain.
    so kiranya kalo nk cakap pasal projek, sila masuk dalam bilik khas rahsia.
    agaknya la kot haha

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...