Iklan Leaderboard

Sabtu, 23 Januari 2016

12 GiveAway Contest Gila #7: Saya Nak Komik Percuma!

[INI ADALAH STICKY POST. ENTRY BARU ADA DI BAWAH ENTRY INI]

KORANG NAK BUKU FREE?

Macam ni, memandangkan buku Buasir Otak: The Komik (BO:TK) ini dah terjual lebih daripada separuh dan kami pun kalau boleh nak habiskan stok cepat-cepat, kami dengan berbesar hatinya nak payung buku FREE kat korang. Jangan kata buku FREE, postage pun kami payung.

TAPI...

Page FB Buasir Otak: The Komik kami (https://www.facebook.com/buasirotakthekomik/) buat masa ini takdelah ramai follower sangat, dan tak bestlah kalau tak ramai kawan-kawan korang tau pasal buku komik kami ni.



OLEH ITU...

Kami memerlukan pertolongan anda! Caranya mudah je. Tak perlu buat entry kat blog korang, malah siapa2 pun boleh join je GiveAway Contest Gila #7 ini tak kira sama ada blogger mahupun pembaca blog ini yang bukan blogger, tapi korang kena ada Facebook lah.
  1. 1) Like Page ini (https://www.facebook.com/buasirotakthekomik/), kemudian Like + Share post ni (https://www.facebook.com/buasirotakthekomik/photos/a.1681010722144271.1073741834.1664809207097756/1680797635498913/) kat FB korang bagi kawan-kawan korang tau.
  2. Tag seberapa ramai kawan-kawan FB korang kat ruangan komen kat bawah post tu. Lagi ramai kawan korang tag, lagi cerah peluang korang nak dapat buku komik free.
  3. Berdoalah mana tahu korang akan terpilih dapat komik percuma.

Tarikh tutup: Tepat jam 12 malam hari Sabtu, 23 Januari 2016.

5 orang bertuah akan dipilih dengan hadiah-hadiah seperti berikut:
  1. Kedua-dua buku BO:TK (RELOADED) & (REVOLUTION) x 2
  2. Salah satu naskah antara BO:TK (RELOADED) & (REVOLUTION) x 3

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!


* Tapi kalau korang malas nak masuk GiveAway Contest ini dan nak beli sahaja komik ini dengan harga RM30 untuk kedua-duanya hantarkan sahaja emel anda kepada:
 
princeofnoob[at]gmail[dot]com

Atau PM di Facebook Prince of Noob di:




12 ulasan:

  1. Saya nak freee!! melayu nak semua freee dan cetak rompak malas keluar duit sendiri itu sebb harta kurang berkat~!!! hahaha2 gurau jek

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aikkk? Ko admin pn nk free? Kanina lu! Proott arghhh leganya

      Padam
    2. cibai sıяosʟı meyamar jadi xsirosdah prooO00o0Ooo0o0o0Ott preeEeEtt d muka ayam aperika

      Padam
  2. Dah join! Muahahaha tengah berdoa terpilih kahkah! XD btw, aku suka kata'kata dan karya kau. Keep it up!

    BalasPadam
  3. Ape ni noob??ko sudah tidak adil pada orang2 yg dah beli komik2 korang mcm aku ni..ni nak bg free pulak..patutnya ko bg jela diskaun kat pemenang2 tu..hahaha..baru adil dan saksama..huhuhuu..
    -lanun-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sarkastik+acah2 butthurt..
      -lanun-

      Padam
    2. Who cares

      -pon-

      Padam
    3. Noob bukan bagi free macam tu je tapi bersyarat.

      Padam
  4. aku nak pinjam

    BalasPadam
  5. Noob, something wrong dengan link Share Post tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya Allah, haah lah tak perasan langsung pun selama ni huhu. Tq Zyra bagitau.

      Padam
  6. Ala... Xde Facebook...

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...