Iklan Leaderboard

Sabtu, 2 Januari 2016

6 Buat lawak dan kelakar biar bertempat

Ramai orang sekarang suka buat kelakar dan jadi pelawak lebih2 lagi kat media sosial. Tengok je kat mana2 post page popular mesti ada je orang buat kelakar walaupun kadang2 tu lawaknya sangat hambar dan annoying. Memang best jadi seorang yang kelakar dan suka buat lawak untuk menghiburkan orang lain, tapi kalau tengah2 serius, berita sedih dan isu2 sensitif pun kau cuba nak buat lawak bodoh tak kena tempat, bukan sahaja tak kelakar malah ini boleh mendatangkan marah!

Pelukis: Silver Fox


* Komik di atas adalah sedutan daripada buku Buasir Otak: The Komik [RELOADED] yang baru. Ada banyak lagi komik menarik di dalam buku Buasir Otak: The Komik ini. Untuk membeli boleh klik pada gambar di bawah:

Buasir Otak: The Komik




tags: buat lawak bodoh tak kena tempat serius mengundang mendatangkan marah geram annoying

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. Seken..
      -lanun-

      Padam
    2. Prooottttt.....

      Padam
    3. Oh Rozana

      sekali ini kutemui
      bisjut & royi yang mengalir
      basahi rumput-dedaunan
      diserap akar dan kehidupan
      sebelum menuang
      dalam gelas-cangkir milik jejaka bangla
      ada seketul bisjut & royi
      dipermainkan jejaka bangla
      lalu kita mulai
      mencari RM10K
      menerusi ranting-ranting sungai

      nak Pepek?

      Padam
  2. Ada kaitan dgn lawak ahmad maslan ke ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cıɞѧı ѧʏѧm ѧpєяıҡѧ mєʏѧmѧя jѧԀı sıяosʟı pяooţţ Ԁmuҡѧ Mat Maselan

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...