Isnin, 3 Februari 2020

1 Buasir Otak TV: Antara dua dunia berbeza

Sebuah cerita yang mengisahkan cabaran dua orang guru yang mengajar di sebuah sekolah rendah. Seorang guru menghadapi cabaran mengajar murid kelas hadapan, manakala seorang lagi guru menempuh cabaran berbeza mengajar pelajar kelas belakang. Tonton video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening antara dua dunia berbeza cikgu sekolah pelajar murid pandai cemerlang bijak bodoh lembab kelas hadapan belakang ketinggalan

1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.