Ahad, 23 Februari 2020

1 Buasir Otak TV: Kasih yang tidak terbanding

Seorang bapa ingin meminjam kereta anak lelakinya, namun diherdik dan dimarahi oleh anaknya apabila si anak mendapat tahu bapanya telah tercalarkan kereta miliknya. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening kasih kasihnya ibu bapa ayah tidak ternilai terbatas tiada bandingan pinjam kereta anak kedekut marah herdik derhaka 

1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.