Isnin, 17 Februari 2020

0 Buasir Otak TV: Jangan hukum ibu bapaku

Mengisahkan seorang kanak-kanak yang sering menjadi mangsa penderaan ibu bapanya namun takut untuk mengakui dan melaporkannya kerana tidak mahu ibu bapanya dihukum. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening jangan hukum ibu bapaku kanak-kanak anak mangsa kena dera penderaan seksual abuse lapor talian kasih jabatan kebajikan masyarakat

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.