Khamis, 13 Februari 2020

0 Buasir Otak TV: Akibat terlalu fanatik

Sebuah cerita yang mengisahkan pasangan suami isteri yang minat dengan bola sepak, namun kerana terlalu fanatik dan taksub terhadap pasukan kegemarannya, sang suami sanggup melakukan perkara yang keji. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening akibat terlalu fanatik taksub gaduh bola sepak pasukan kalah memang artis minat hobi kegemaran ejek kutuk

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.