Selasa, 4 Februari 2020

0 Buasir Otak TV: Cinta monyet budak sekolah

Masa zaman sekolah janganlah bercinta atau bercouple, semuanya hanya cinta monyet yang takkan membawa kita ke mana-mana. Fokuslah pada pelajaran dan kejarlah cita-cita dahulu, itu yang lebih utama. Dapatkan jawapannya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik cinta monyet budak sekolah zaman remaja kanak-kanak murid pelajar couple bercinta fokus pelajaran kejar cita-cita impian

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.