Ahad, 9 Februari 2020

0 Buasir Otak TV: Setiap kali ada reunion sekolah

Reunion sekolah selalunya bukanlah sesuatu yang menyeronokkan lebih-lebih lagi bagi orang yang tidak ramai kawan atau yang pernah menjadi mangsa ejekan dan bulian. Sebab itu ada orang tak suka datang reunion sekolah kerana sesungguhnya reunion sekolah adalah scam. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak reunion sekolah rendah menengah universiti alumni batch senior junior perjumpaan semula kawan rakan rampas curang bini isteri suami mangsa buli ejek banding scam berjaya gagal

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.