Iklan Leaderboard

Selasa, 3 Januari 2012

5 Genius yang dulu bukanlah yang sekarang

How to turn to super famous cool hot genius in X years...

1. Study gila2 bagai nak rak masa SPM dan dapatkan 17A1 untuk bertukar menjadi super best student in Malaysia.


2.  Terbitkan buku cara2 Teknik Belajar Berkesan agar dapat menjadi role model dan idola kepada budak2 sekolah.


3. Pergi belajar kat universiti oversea (London ke, New York ke, Calcutta ke).

- TIADA GAMBAR -

4. Do makeover (bukak tudung, dye rambut blonde, pakai baju seluar ketat) dekat luar negara.


5. Dapat pakwe mat saleh... Mission accomplished. Owh jangan lupa post gambar super bitch korang lepas kat facebook.


Nak gambar lagi??? Carik la kat internet berlambak kat blog2 lain... apa ingat ni blog murahan ke nak letak penuh dgn cerita2 murahan???




tags: nur amalina che bakri spm 17a pelajar terbaik cemerlang malaysia buku teknik belajar oversea university edinburgh study medicine facebook tudung rambut blonde legging seksi pakwe mat saleh sufiah yusuf

5 ulasan:

  1. sangat kecewa. mgkn tersimpang niat, mcm tu kot jadi, org luar akan salah faham dgn Islam... wallahualam

    BalasPadam
  2. Mungkin culture shock atau mungkin tipikal gadis bandar..
    Bila sudah jauh dari pengawasan orang lain..hidup pula di negara yang mengamalkan kebebasan peribadi..bila rapuh pegangan iman, ini lah yang berlaku..

    Mampu berdoa dari jauh moga dia tidak jauh menyimpang dari landasan yang benar..rugi jika pandai tapi rosak akhlak..

    BalasPadam
  3. digimon..digital monster..digimon..digital monster...

    amalinamon..digivolve toooooo...hot bicthmon..warghhh!!!

    BalasPadam
  4. que sera, sera~
    whatever will be, will be~
    the future's not ours to see~
    que sera, sera~
    what will be, will be~...

    BalasPadam
  5. memanadai jer wat citer.....

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...