Iklan Leaderboard

Selasa, 6 Disember 2016

8 Harapan dan kecewa, dua dunia kita berbeza

Kadangkala, kita terlalu mengejar keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan dan akademik, sehingga kita terlupa pada nilai kemanusiaan...

...pada mereka yang bermasalah...
...dan mereka yang kurang bernasib baik.

Mengajar itu mudah.
Mendidik itu sukar.

Bukan semua orang hidup di dalam dunia yang sama.
Dua dunia.... yang sangat berbeza.

Baca sebuah komik dari buku kami yang terkini iaitu Buasir Otak: The Komik (AWAKENING) bertajuk Dua Dunia karya oleh Ben Osman.































P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik (Awakening). Klik pada gambar di bawah untuk maklumat lanjut. Untuk membuat pre-order boleh hubungi kami melalui:

Email: princeofnoob[at]gmail[dot]com
PM Facebook: https://www.facebook.com/prince.nub 
Whatsapp/SMS agen kami: SangKancil - 013-9313541

http://buasirotak.blogspot.com/2016/11/buasir-otak-komik-awakening.html



tags: harapan kecewa hope despair dua dunia kita berbeza tak sama murid pelajar cemerlang nasib malang tidak baik komik ben osman

8 ulasan:

  1. Rasa nak menangis jugak lah aku baca :')

    Cool Guy

    BalasPadam
  2. Iklan kat lelong.my nanti senang aku nak beli

    BalasPadam
  3. iklan kat mudah lagi mudah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Leceh nak kena wasap seller.

      Padam
  4. salah satu komik paling best dalam BOTK Awakening..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...