Sabtu, 11 Julai 2020

0 Buasir Otak TV: Terperangkap dalam dunia Gacha Life Part 2

Bo dan Amir perlu melaksanakan satu misi yang diberi oleh Pak Zack untuk mencari jalan kembali ke dunia asal mereka. Apakah misi tersebut? Dapatkah mereka menyelesaikan misi itu? Jom tonton animasi ini.Siri Terperangkap dalam Gacha Life:


P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak terperangkap termasuk tercampak dalam dunia gacha life gl anak pungut cerita anime malaysia indonesia isekai part 2


Tiada ulasan:

Catat Komen

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners