Isnin, 30 Januari 2012

1 Hero baru

New hero in town...




Hero my ASS!!!

Link Link

adam adli siswa hapus auku selar mb kedah ustaz azizan kuin gantung pocong buku jingga

4 Berahim buat hal

Persatuan pelampau MELAYU iaitu PERKASA menganjurkan rumah terbuka Tahun Baru CINA. Bagus juga persatuan melayu ni raikan bangsa cina. Kemudian bagi angpow sampul putih like WTF???


Bodoh punya Berahim Ali. Kalau tak tahu jgn pandai2 anjurkan majlis kaum lain. Jangan sampai lepas ini orang Cina buat open house Hari Raya hidang babi kemudian cakap kami tidak tahu org melayu tak boleh makan babi???

Baca kat sini.

perkasa melayu ibrahim ali sambutan tahun baru cina angpow sampul putih ikhlas tiada niat hina

0 Tiada tamadun

Samseng melayu bodoh VS india hindraf yg tak sedar diri... kita mati pun berani la LOLz


hindraf abu asal bukan umno ceramah gathering dewan klang jalan kebun attack samseng melayu sarip dol india

0 Evolusi

Apabila manusia gagal berevolusi...
manusia evolusi beruk teori darwin fucked up go backward

Khamis, 26 Januari 2012

7 Tubik masuk... masuk lagi ah ah tubik lagi

Lagu terhot masakini... TUBIK MASUK!!! Incik Pop-soul mesti suka...


wani tubik masuk lagu kelate dikir dangdut gelek gerudi rokok main

Khamis, 19 Januari 2012

1 Azwan Ummi Mahathir

sminggu lepass, hmm.. insan ini (xsure nk panggil abg or akak) sgt kuat..





eLok la ssangat klo mnyedari kesilapan diri..



OhBulan.. Azwan nanis..



Rabu, 18 Januari 2012

2 Tai Lo

Ah Jib Gor adalah Abang Najib. Tai Lo.....




link

Selasa, 17 Januari 2012

5 Bini kasi line

Berlakon soft core porno direstui bini. Aku pun nak juga.



Link

Tiada komen seterusnya kerana dikhuatiri melukai perasan sesetengah pihak.


1 Makan tahi aku

Apa kaitan ahli korporat, ahli politik, media dan orang awam?



ahli korporat politik media orang awam corporations politicians media citizens goverment

Isnin, 16 Januari 2012

32 Versus

Masalah masalah. Selalu negara kita hip dgn artis vs artis, ahli politik vs ahli politik, sekarang ni ada trend baru, ustaz vs ustaz. Ustaz selebriti youtube PAS a.k.a Ustaz Azhar Idrus a.ka UAI VS Ustaz ulama muda UMNO (ILMU) a.k.a Ustaz Fathul Bari a.k.a UFB. So bila 2 ustaz politik ni berceramah, keluarla kutukan2 seperti bodo, ustaz anjing, ustaz gila, sesat, kafir, masing2 dok hentam masing2, view tinggi rendah, kutuk parti politik pihak lawan, backing parti masing2 dan sebagainya. Para pengikut pulak, apa saja UAI cakap, sokong, hip, "Like" bar hijau dah mcm lightsaber. Asal UFB cakap kena bangkang, loser, "Dislike" bar merah penuh. Mcm ni lah kalau dah terlalu taksub kepada parti. Tahniah para ulama Malaysia, anda berjaya memecahbelahkan lagi umat2 Islam di Malaysia.


Ulama adalah pewaris nabi, tapi mereka bukan nabi yg maksum, mereka tidak lari dari kesilapan. Harap kedua2 ustaz ni dapat berhenti bergaduh satu sama lain. Dr. Asri juga bagus, selalu neutral dalam apa jua isu.

* Video kat youtube cari sendiri okay... malas aku nak linkkan sbb banyak sangat dan semua bias, takde pun video yg neutral.


ustaz azhar idrus pas selebreti youtube ustaz fathul bari umno ilmu ulama muda isu ustaz gila anjing bodo sesat kafir apa2 jelah nak jadi wahai dunia

Sabtu, 14 Januari 2012

3 Barang tiruan

Miss Malaysia yang hot nyah...


Ingatkan kat Thailand je ada, kat Malaysia pun ada... maju sungguh... tak payah tgk masalah sosial kat luar negara pasal Amalina ke, budak melayu kawin gay ke, Sufiah ke, kat negara kita sendiri berlambak gejala soSIAL.


miss malaysia pahang 2010 drag queen mak nyah pondan bapok shemale ladyboy tranny transvestite sotong awww tulen bang kau tiruan noraniza idris

Jumaat, 13 Januari 2012

2 Lin Dan perduli apa

Lin Dan kalah?? adusss. camne Prince of Noob. xdapat dgr petua kak mah la kali ni. ramai org especially rakyat kita dok kutuk atau keji atau segala yg buruk dilontarkan ke Lin Dan. Tp, xramai yg amik x tau tarian Naga yang ingin psembahkan. bukan skali dua Lin Dan beraksi sedemikian, tp sebagai pemain yang ingin menaikkan nama negara, dia kena bt. demi negara ok. kita?? hmm.. demi nama, duit dan pangkat. xsemua, tp ramai..

klo dikaji, China nak kuasai badminton medal kt Olympic nnt. women dorg mmg hebat. 3 edisi dpt gold. kali ni aku rasa China nk paling kurang pon 2 medal. bandingkn point BWF kt bawah


tgok kedudukan Chen Jin, dia still ada pluang untuk dapat #4. korg kira la sndiri mgikut kiraan dibawah. xkan xtau matematik kot.. malaysia badminton open jatuh dalam katerogi super series k. bkn superseries premier..


kira nya berdasarkn peraturan, klo dpt rankng 4 teratas, scr auto akan layak olympic, yg mna mengisi max 3 tmpt utk satu negara. n' harus diingtkn point hanya dikumpul utk 2 Mei 2011 hingg 29 April 2012.


dlm tmpoh masa tu, x banyak tournment besar2, superseries atau SSPremier, kecuali All England. lain tournment byk GP / GP Gold je. susah nk dpt point.

then ingt bro, Thomas Cup ble?? ha'ah.. 20-27 Mei kn. kt mne tournament?? Host thn ni China beb.. so, korg nampak x taktik China skrg.

bukan nya dok bg susu jaga sorg pemain je. kepada sape2 melekeh taktik Lin Dan, anda adalah H-I-N-A. xtau badmnton nk borak badminton..

Lin Dan.. bodoh ke klo camtu? bg aku bijak. penakut ke klo camtu? bg aku tactical. kita jgn tgok kesan masa sekrg je. nuh, Olympic Game dh dekat dh beb.

stakat world #1 tp kosong xda guna gak. xda plapis.


p/s: aku dengar2, hafiz hashim ngaku dia still 2nd best utk Malaysia. hahaha.. buasir otak..


1 h0oraaay!! kita berjaya kaLaHkan Thailand

"Malaysia kini diambang menjadi pengeluar kondom utama di dunia pada tahun ini, dengan meninggalkan Thailand di belakang sebagai peneraju pasaran, demikian menurut Majlis Promosi Eksport Getah Malaysia (MREPC). MREPC berkata Malaysia kini menguasai satu pertiga daripada pengeluaran dunia, yang dengan mudah melepasi paras satu bilion..."
Nk tau lebih baca sndiri kt sini..

aku xpernah t'fikir pun Malaysia ada niat nk mjadi pengeluar utama kondom dunia. dahsyat.. dahsyat.. cube kite renungkn skejap, ye la klo dh jd pengeluar utama dunia tu, ape jd klo adaaaa..




mesin kondom. perghh!.. lagi beSst.. budak2 skolah kompom brator panjang nyeee. sama cam makcik-makcik gomen brator petang2 nk punch out.

p/s: di ambang??? ade count down la ni.. 




3 Ada apa dengan bangsa

Apa yang sinonim dengan suatu bangsa itu di Malaysia? Aku cuba membuat satu eksperimentasi di Internet menggunakan Google Image (safe search Moderate sudah memadai, kalau off lagi teruk).

Carian pertama: india
Disebabkan terdapat negara yg juga bernama India, maka resultnya lebih banyak berkaitan dgn negara itu.


Carian kedua: cina
Result byk berkaitan dengan orang cina dan negara China. Ayat racist kat related searches tu Google yg suggest bukan aku okay.


Carian ketiga: melayu
Tadaaaaa.... lihatlah sendiri hasil carian melayu. Tu belum offkan SafeSearch lagi tu. Bukan setakat tu, tgk apa yg google suggest... So kesimpulannya, melayu (esp. lelaki) = gila seks



carian google image eksperimen bangsa melayu india cina malaysia result awek melayu 3gp tudung terlampau dr mahathir melayu mudah lupa

4 Satu bangsa

Advertisement CNY ini banyak dishare di Facebook


Terharu? Nak nanges? Tapi sedarkah anda benda ni hanya berlaku dalam filem, iklan dan mimpi. Realitinya? Sangat jauh berbeza... Kalau nak tau kenapa semangat perpaduan dan patriotik org Indonesia lebih tinggi daripada org Malaysia?

Di Malaysia

Di Indonesia

Get it??? Faham tak apa yg aku cuba sampaikan? Lirik berikut adalah korus lagu Satu Malaysia

Kita satu bangsa, Kita satu Negara
Kita satu matlamat, oooo
Kita satu bangsa, satu Negara
Kita satu Malaysia


Lagu ini sangat tipu kerana di Malaysia tiada satu bangsa, malah disbbkan sentimen bangsa yg terlalu kuatlah semangat perpaduan susah wujud, kalau ada pun hanya di depan, di belakang saling mengutuk satu sama lain, betul?

Kita semua hipokrit yaay!


iklan chinese new year CNY tahun baru cina youtube perpaduan muhibbah kaum bangsa malaysia melayu cina india indonesia satu malaysia 1malaysia satu negara satu matlamat hipokrit

Khamis, 12 Januari 2012

0 Amaran buat musuh2ku

To all my enemy out there...



anwar ibrahim bebas tuduhan liwat saiful bukhari mahkamah 901 2012 i'm back bitches

1 jiLiD ke 3: Anwar dan dot dot dot


wow beb!.. lom abiz lg isu b-2-b ni. butoh-2-buntot la. terbaru sorg lg laki-laki, kali ni mat indo ntah ape ke gile ngaku yg dia kena liwat ngan anwar. nama insan ini ialah Yuli Arianto. klo ikot FaceBook dia, umo baru 26thn. lebih ensem dr saiful la.. nampak cam sedap klo dpt ni. fuck!!



nampak sgt org xpuas ati anwar bila dibebaskan. isu bmula pabila mas Yuli ni comment kt FB mas Rafi Awg Kechik katanya: 
"Anwar tu pandai rayu sesiapapun hingga org lena dibuatnya.. bukan je saiful jd mangsanya,,sy pun dah kena liwat oleh ianya..."



udah bebas tu udah la. klo pihak saiful nk bt rayuan ke apa ke, kita tggu je. xyah nk bukak jilid ke 3 ni. klo asyik pk, bincang isu b-2-b ni, bt keja nya bila. sapa anwar??

pess, aku yakin org yg mewar-warkan isu ni adalah pnyokong2 buasir umno yg tgh frust mnonggeng. mgkin ada satu sindiket yg sdg dirancang. F-o-o-l-s S-y-n-d-i-c-a-t-e-! udah2 la. andai kata la bnda xbtol, buleh jatuh fitnah tau.. dosa besar woww.. klo nk tobat, first kna mintak maaf ngan org yg difitnah. ko nk mintak maaf ngan anwar ke? hehehe.. klako beb.


10/01/2012 ..


sekon, mat indo ni asal ah. gile! stupid.. stupid.. nah. Yuli Arianto mengaku dia tlh lemah longlai dgn rayuan anwar. kmudian dliwat oleh anwar willingly??? dia tulis ok. tp, klo ada pun anwar mliwat mat indo ni, lebih senang klo aku katakn yg Yulia Arianto ni G-A-Y. suka sama suka macha.. (bak kata karpal singh). hmm.. xgitu.. buasir otak punya mat indo.





tet, saudara anwar. bhenti la bpolitik. xrelevan dh klo u nk bpolitik. klo ye pon nk tegakan kebenaran, prjuang itu ini, bg la org len, org muda2 ramey apo. ni x. nmpak sgt ko ada agenda lain. 

p/s: Facebook mat indo yang tertera ni bukan Yuri Arianto, tetapi Yuli Arianto.... Gambar betul, namo salah. buasir???



0 Nasihat berguna

Lain kali jgn perkecilkan Rosmah... Lee Chong Wei dapat kalahkan Lin Dan atas nasihat dia okaaay! Nasihat Misbun pun tak boleh bagi LCW kalahkan LD.


"Terima kasih kak mah..."


Sumber sini.

lee chong wei menang lawan lin dan china kejohanan terbuka korea 2012 bam badminton rosmah mansor najib misbun sidek

0 Siti Nurhaliza



Akan ada debut di History Channel kerana mengharumkan negara dengan acara nyanyian dan nyanyian Askar yang patriotik.DiULANGI PATRIOTIK!!!


0 Kereta Super



It's not bird..it's not a plane..IT'S MYVI SUPER .....

Satu lagi contoh "berhemah" pemandu Malaysia...

Link The Star

Rabu, 11 Januari 2012

0 Putrajaya desperado

Ape ke he makcik2 ni? Gila desperado nak conquer Putrajaya.


demo perhimpunan anwar ibrahim 901 gelagat muslimah pas

0 Melayu memang tamak

Melayu memang sudah sinonim dengan sifat tamak. Lihat sahaja gambar di bawah, dapat khabar angin ada lubuk emas, berduyun2 pergi mendulang, tua muda ada siap bawak budak kecik... teruk2, padahal bukan emas betul pun.

Tak puas hati melayu = tamak... atau desperate? Gambar kat bawah ni kejadian yg berlaku awal Januari 2011, sebuah 4wd yg bawak duit syiling eksiden kat highway, apa lagi ramai la orang (kebanyakannya melayu, lain tu india, bangla) berhenti tolong kutip kebas duit syiling tu.


Malu aku nak mengaku melayu... nasib aku jawa.

Sumber sini dan sini.


dulang emas tipu pyrite jalan mewah kampung melayu majidee mineral johor duit syiling bertabur pesta kutip duit syiling lebuhraya pacuan empat roda kemalangan eksiden 4wd plus pedas

Selasa, 10 Januari 2012

0 Sial punya gay

Apa lagi gay2 mangkuk ayun ni nak???


Selanjutnya kat sini.

seksualiti merdeka gay biseksual lesbian pondan bapok mak nyah tranny shemale lady boy pang khee teik angela marianne kuga thas s thilaga socky pillai siti zabedah kasim md nor ismat selamat juga dikenali sebagai michelle nor ismat jabatan peguam negara bantah permohonan semakan mahkamah tinggi rayuan

0 Bukan salah kami

Bila google mula dipersalahkan...


Kalau google translate begitu perfect, tak perlu belajar English kat sekolah, profesion penterjemah juga dah boleh dijumudkan.


Baca lagi sini.

zahid hamidi mindef defence ministry salah google translate terjemah official website laman web english engrish larry page sergey brin

Isnin, 9 Januari 2012

2 Dosa Tau

Bukan aku cakap haaa....



Klik sini nak tau..

0 Who's the boss?

"Mah... cepat sikit".


A picture speaks a thousand words...

dato seri haji najib razak datin paduka seri rosmah mansor lawatan kerja 2 hari afrika selatan pretoria

Ahad, 8 Januari 2012

5 Kenapa aku sokong XXX

Aku xtau kenapa aku suka tulis pasal politik, padahal aku dont give a shit about it. Mungkin sbb aku lihat politik Malaysia ini seperti sarkas yg penuh dgn permainan, sandiwara, tipu helah dan hiburan. Sandiwara terbaru, Hasan Ali kene pecat dari PAS. Kesian dia.


Satu lagi sandiwara, 2 org melayu dan juga ex-UMNO join DAP, respeklah.


Aku xsabar nak tunggu sandiwara esok pula, rusuhan perhimpunan 901 Anwar Ibrahim kat parking lot Mahkamah Tinggi KL.

Di sini aku cuba membuat kesimpulan bagaimana rakyat Malaysia (yg xde apa2 kaitan dgn mana2 parti politik) membuang undi mereka.

1. Kenapa pangkah Pakatan Rakyat?

A. sbb anwar kene liwat fitnah dan dizalimi
B. sbb nak menegakkan hudud dan negara Islam
C. ABU (asal bukan umno)
D. sbb mahukan suatu perubahan dlm kepimpinan dan dasar negara

So bagi aku pilihan A tak relevan. Umum tahu Anwar adalah PKR, PKR adalah Anwar, namun politik PR sepatutnya bukan hanya berkisar pasal Anwar. Tak kisah la pasal peribadi Anwar, dia betul ke liwat Saiful, dia main dgn China Doll, itu antara dia dan tuhan, tapi Anwar dah sepatutnya step down dan hanya jadi pemerhati atau penasihat, dia dah tak relevan pada masa ini. PKR dah berusia lebih sedekad, namun yg kita tahu semua berkaitan PKR adalah berkenaan Anwar dan keluarga. Even UMNO dah bertukar pemimpin sbyk 3 kali sejak zaman reformasi 1998, Mahathir, Abdullah dan now Najib. PKR seharusnya mempunyai pengganti dan pemimpin lain yg boleh menggantikan dia menerajui parti.

Pilihan B juga sudah tak relevan. Tujuan asal penubuhan PAS adalah utk memperjuangkan negara Islam dan undang2 Islam seperti hukum hudud, tapi adakah PAS di dalam PR menuju ke arah itu? Sekarang ni pun dah tukar konsep ke negara kebajikan. Hujah la mcm mana sekalipun, tapi realitinya, sekiranya PAS menang semua kerusi yg mereka bertanding di parlimen pun, mereka tetap tidak dapat majoriti 2/3 di parlimen. Bila mereka usul utk penubuhan negara Islam dan hukum hudud, jgn kata BN, PKR dan DAP belum tentu sokong. Negara Islam mungkin boleh jadi realiti sekiranya PAS berjuang sendirian dan bertanding di semua parlimen agar at least boleh menang 2/3 kerusi parlimen. Kalau tak jangan mimpilah.

So bagi sesapa yg nak pangkah PR, aku lebih selesa dengan alasan pilihan C dan D.

2. Kenapa pangkah Barisan Nasional

A. sbb nak mengekalkan kuasa melayu
B. sbb tak nak cina dapat kuasa control negara
C. sbb dah selesa dgn keadaan sekarang dan xmahu sebarang perubahan
D. sbb dah tradisi keluarga dan turun temurun pangkah bn

Pilihan A dan B tak relevan di masa sekarang. Kedua2nya bersifat racist. Sbb dlm perlembagaan dah pun termaktub mengenai keistimewaan org2 melayu, dan kalau PR kuasai kerajaan persekutuan dan DAP control kabinet sekalipun, kita masih tertakluk di bawah Raja2 Melayu, so sekiranya ada undang2 yg hendak digubal yg merugikan org Melayu sendiri pasti akan ditolak oleh YDP Agong.

Bagi aku utk org yg nak pangkah BN, alasan yg paling relevan adalah C dan D.

Kesimpulannya aku tak kisah korang nak pangkah sesapa, cuma tolong bagi alasan yg relevan, sebab sesapa pun yg memerintah takkan membawa perubahan yg besar pun pada negara sbb Malaysian politics = shit.


politik malaysia datuk de hasan mohamed ali kena pecat pas mohd ariff sabri abdul aziz bekas adun pulau manis aspan alias umno masuk dap perhimpunan 901 anwar ibrahim saiful bukhari liwat mahkamah tinggi kuala lumpur

Jumaat, 6 Januari 2012

1 MOD yang Engrish

HAhahaha....Me dont spik engrish!!



Link  Lowyat.net untuk cerita seterusnya.

0 Happy Blated Birthday

well, thiz is my special birthday greeting  dedicate to Alex Ferguson.. congratz sir!



jom sama2 kto sing a song..



Khamis, 5 Januari 2012

0 Raja lawak sarkis

Apakah yg lagi lawak dari Raja Lawak dan Maharaja Lawak?

2 sahabat baik yg pernah menjadi juri Raja Lawak 4.


Sorang masuk PAS

Sorang lagi (bersama sorang lagi rakannya) masuk UMNO

PKR aku tahu, Azwan Ali.

Oh bukan. Yang PKR itu abang dia Azmin Ali.

So ada mana2 artis berani masuk DAP? Kalau ada gua saspek sama lu

boboi afdlin shauki harun salim bachik masuk umno bob lokman masuk pas azwan azmin ali pkr artis selebriti dap maharaja lawak mega raja lawak

Rabu, 4 Januari 2012

0 Roti Kaya Singapura


Lee Hsien Loong
  
Kalau ikut The Star,
" Despite the pay cut, Lee's salary will still be three times that of Hong Kong Chief Executive Donald Tsang, the world's next highest-paid political leader who takes home about $550,000 (351,707.38 pound) a year ."
 

1 Sayang anak cover2kan

Bagus... ibu mana yg x syg anak...


Sumber sini.

Tu la korang bloggers picisan... tuduh lagi anak dia seksi. Mana ada seksi mcm ni. Sopan santun apa. Lagipun mak dia la yg belikan... tak salah lah kan...


Sekarang ia menjadi salah semua org, bukan salah anak dia. Dengan jawapan dari cikgu penolong kanan smk taman johor jaya 2 tu, ramai akan hilang respek padanya dan anak dia. Mungkin dia dgn bakal2 cikgu UPSI yg buat sambutan tahun baru depan pagar UPSI tu sama je. Aku harap kau berenti la jadi cikgu, dan utk budak2 UPSI yg merusuh tempoh hari... teruskan jadi monyet.

ibu nur amalina che bakri sabariah hasan 17a spm cikgu penolong kanan smk taman johor jaya 2 anak tak seksi beli seluar ketat tuduh seksi berita tohmah curi facebook skype blog

Selasa, 3 Januari 2012

3 Awek lucu

Baru mula tahun baru dah penuh cerita2 terbakar. Takpe kita sejukkan diri dulu dgn layan vids cool ni.


Kenapa kita harus tgk video ni... Sbb video ni dapat hits kat Youtube lebih 1 juta sehari hanya dengan buat tarian kening sahaja. Yang kedua sbb budak 14 tahun ni cute sangat, betul tak, PEDOBEAR?

girl with funny talent 14 years sarah australian cute eyebrows dancing pretty beautiful cadbury advertisement the internet is a weird classroom pervert pedobear

5 Genius bitch

How to turn to super famous cool hot bitch in X years...

1. Study gila2 bagai nak rak masa SPM dan dapatkan 17A1 untuk bertukar menjadi super best student in Malaysia.


2.  Terbitkan buku cara2 Teknik Belajar Berkesan agar dapat menjadi role model dan idola kepada budak2 sekolah.


3. Pergi belajar kat universiti oversea (London ke, New York ke, Calcutta ke).

- TIADA GAMBAR -

4. Do makeover (bukak tudung, dye rambut blonde, pakai baju seluar ketat) dekat luar negara.


5. Dapat pakwe mat saleh... Mission accomplished. Owh jangan lupa post gambar super bitch korang lepas kat facebook.


Nak gambar lagi??? Carik la kat internet berlambak kat blog2 lain... apa ingat ni blog murahan ke nak letak penuh dgn cerita2 murahan???

nur amalina che bakri spm 17a pelajar terbaik cemerlang malaysia buku teknik belajar oversea university edinburgh study medicine facebook tudung rambut blonde legging seksi pakwe mat saleh sufiah yusuf

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...