Iklan Leaderboard

Khamis, 19 Jun 2014

18 Logik artis wanita Malaysia di media sosial

Logik artis wanita Malaysia di media sosial...





tags: maria farida tunjuk tayang bikini baju dalam coli bra g-string thong isu anggap pengikut instagram fikiran kotor otak blue lucah kuning logik artis logik artis malaysia media sosial

18 ulasan:

  1. Sengal betul. Dah dia pegi tayang siap bertanya lagi. Sure jawapannya ada bunyi-bunyi 'kotor' sikit. Kalau tak, nak jawab soalan dia macam mana kan. Lagipun, persoalan tentang bikini ni memerlukan jawapan jujur serta sedikit 'ilmiah'.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. I wouldn't mind this milf

      Padam
  3. Blogwalking kat sini, jom baca artikel baru:

    Lagi 3 Gambar Gadis Cun Buat Selfie Maut Atas Bangunan - Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2014/06/lagi-3-gambar-gadis-cun-buat-selfie.html

    BalasPadam
  4. Padan la tunjuk dan tanya pun benda kotor, dapat la jawapan kotor.

    BalasPadam
  5. nama pun artis..berapa kerat je yang cerdik..yang lain hancusss. Kalau bab menjawab isu, punya la susun ayat baekkk punya. Artis mana2 negara pun sama je. Cuma yang bezanya kalau di amerika sana tu, perbuatan macam kat atas tu dikira acceptable..sebab diorang memang kapir. Ni kalau beragama islam pun buat camtu, bodoh bebenor la.

    BalasPadam
  6. pffft ==' Tak nak komen pape.. bw sini sambil menabung nuff ^^
    (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    BalasPadam
  7. dulu lecturer aku mukanya sebijik macam maria farida ni.. body pun sama kurus tinggi.. kulit pun sama putih melepak. aku rasa dorang mungkin adik beradik kot. nak tanya segan la pulak. tapi lecturer aku tu pakai tudung orangnya. tapi tudung ala2 mak datin la..

    -admin-

    BalasPadam
    Balasan
    1. hah..samo la den..lecturer tu memang kenal ngan admin kan.. memang la dia tu adik maria ni..sekian terimo kosey..

      Padam
    2. owh serius? dia ngajar economy kot kalau tak silap.. uitm shah alam. hehehe.. cun owh dia

      -admin-

      Padam
  8. adoi... kadang2 dah tak tahu dah bagaimanakah pemikiran mereka yang upload gambar2 peribadi begini... hurmmm ...

    BalasPadam
  9. memula diri sendiri yg tanya, can't decide which one, lps tu org bagi komen pakai warna hitam lebih sesuai dgn kulit, pakai g-string, pakai transparent... lps tu ckp diorg otak kotor. ketahian apakah ini??? apa sebenarnya yg dia expect org akan komen? aku ingat menteri je yg berfikiran tahi, rupa2nya artis meleis pun 2x5 tahi

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia nak orang jawab ; doesn't matter you pakai yang mana pun, kat neraka takde org nak tgk you pakai seksi.

      Padam
  10. WORSE .. Just that word i could say..

    BalasPadam
  11. Simpleton Meleis...mana boleh advance sikik.. biar nampak berterusan bangang gitu...

    BalasPadam
  12. Kalau anda letakkan artis sbgi icon utama anda..jd la kes2 x puas hati n mcm2 kerenas terhadap sikap artis. Tp jika anda x kisah pun pasal kisah artis2 kita, x heram pun apa yg dia nak tulis..xde kene mengena dlm hidup kita. So, pilih ikon hidup kita yg baik, x kisah ahli ulama, guru2, ibu bapa...astis jugak yg sibuk follow.

    P.S. - Artis malaysia pilih bikini sibuk dimaki, artis luar negara x kisah pulak, siap like lagi. Double standard detected x kira dia 2 Islam atau x. Kalau pgg satu prinsip (mcm x suka org berseksi atau over-fashioned), biar pgg mcm gengam bara api.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...