Iklan Leaderboard

Sabtu, 6 Februari 2016

15 Apa yang Wanita Mahu?


Ini persoalan yang sentiasa diutarakan oleh wanita.
Dan lelaki sentiasa tertanya-tanya, APA YANG WANITA MAHU?

Seolah-olah kucing dan laser pointer.
Keliru. Pening.
Tapi peliknya, masih berharap.


Sebenarnya, wanita mahu apa yang kontra dari seorang lelaki.

Simple je.

WANITA MAHU...

Lelaki yang bercita-cita tinggi, berjaya secara professional dan kewangan,

TAPI..

Tidak boleh materilistik.

WANITA MAHU...

Lelaki yang tabah, konsisten, boleh bergantung harap.

TAPI..

Menyeronokkan, sukar dijangka dan bersikap spontan.

WANITA MAHU...
Kukuh pendirian, boleh membuat keputusan dan tidak mudah mengalah
TAPI..
Fleksibel, bersikap terbuka dan boleh mengakui kesalahan diri sendiri.
Oh, banyak wanita mahukan....
Dia juga mahukan seorang yang Realist TAPI Romantik,
Pentingkan karier TAPI pentingkan keluarga,
Bijak TAPI bukan seorang nerd,
Penyayang TAPI bukan terlalu 'mengepit" dan "melekat"
Emosi TAPI bukan neurotik,
Lucu tapi bukan SI BADUT,....
Senang kan?

So, kaum lelaki di luar sana , INGAT!!!!

Kita kena kuat tapi sensitif,
Lasak, maskulin tapi lembut,
 Dan sebenarnya,  WANITA cuma mahukan lelaki lembut (soft men)  yang boleh bermain ragbi.
* Sebenarnya dia pun tak tahu apa yang dia nak. Tugas kita cuma menyayangi dia. Bukan memahami.*
Adaptasi dari Brian Scott McFaddden



15 ulasan:

  1. Seks!

    -zilaroc-

    BalasPadam
    Balasan
    1. pr00ooOoOttTT !

      -mad basah-

      Padam
  2. perempuan memang banyak kerenah and lelaki kena tahu semua tuh haha.

    BalasPadam
  3. Ini semua propaganda semata-mata.

    BalasPadam
  4. Tah. Apa yg penting sgt pompuan nak pon tak tahu. Klu pompuan begitu bercita rasa tinggi takde lah nak kat nepal yang tak tahu asal usul atau biar diri diusung mat rempit bagai.

    BalasPadam
  5. Ppuan nak duit....setel. klau diberi pilihan duit n kote...sy rasa ramai ppuan pilih duit...tp laki terbalik...haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lelaki terbalik? So maksud ko lelaki tolak duit pilih kote

      Padam
  6. Perempuan mmg tahi sejak dari tok Hawa lagi..

    Xboleh diturutkan kehendak mereka, kelak jd mcm Adam tercampak habis seluruh keturunan manusia dari syurga.

    BalasPadam
  7. Nak faham perempuan sememangnya macam buat calculus.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Calculus boleh difahami. Wanita tak boleh.

      Padam
    2. Calculus boleh difahami. Wanita tak boleh.

      Padam
  8. شركة الصفا والمروه لخدمات التنظيف
    شركة تنظيف بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة تنظيف خزانات بالدمام
    شركة تنظيف مجالس بالدمام
    شركة نقل عفش بالدمام
    شركة رش مبيدات بالدمام
    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف شقق بالدمام
    شركة تنظيف فلل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة كشف تسربات المياة بالدمام

    شركة تنظيف بالقطيف
    شركة تنظيف خزانات بالقطيف
    شركة تسليك مجاري بالقطيف
    شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف
    شركة كشف تسربات المياة بالقطيف
    شركة نقل عفش بالقطيف

    شركة تنظيف بالخبر
    شركة مكافحة النمل الابيض بالخبر
    شركة تنظيف خزانات بالخبر
    شركة نقل اثاث بالخبر
    شركة كشف تسربات المياة بالخبر
    شركة مكافحة النمل الابيض بالخبر
    شركة تسليك مجاري بالخبر

    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالجبيل
    شركة كشف تسربات المياة بالجبيل

    شركة تنظيف بالاحساء
    شركة تسليك مجاري بالاحساء
    شركة كشف تسربات المياة بالاحساء
    شركة مكافحة النمل الابيض بالاحساء


    شركة تسليك مجاري بالرياض
    شركة تسليك مجاري بجدة
    شركة تسليك مجاري بتبوك
    شركة تسليك مجاري ببقيق
    شركة تسليك مجاري بالطائف
    شركة تسليك مجاري بالباحة
    شركة تسليك مجاري بالخفجي
    شركة تسليك مجاري بعنك-سيهات
    شركة تسليك مجاري بالنعيرية
    شركة مكافحة النمل الابيض بالخبر

    BalasPadam
  9. Kalau perempuan tahu siapa dia sebenarnya dan lelaki pun kenal siapa dirinya sebenarnya.... tiada apa yg lelaki dan perempuan mahu melainkan cinta Ya Waddud,,,,

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...