Iklan Leaderboard

Isnin, 15 Februari 2016

14 Infografik beza antara kaum lelaki dan perempuan

Lelaki dan perempuan memang banyak perbezaan. Walaupun tak semua lelaki mempunyai sikap dan tabiat yang sama dan begitu juga dengan kaum wanita, namun kebiasaan dan kelazimannya bagi mereka adalah begitu. Infografik berikut menunjukkan beberapa perbezaan tipikal di antara lelaki dan wanita.









Infografik diambil dari laman www.wittyfeed.com.

Aila sendiri pun boleh bawa kereta manual (walaupun Aila lebih suka bawa kereta auto) dan pandai simpan rahsia kawan, tapi memang kebanyakan kaum lelaki dan perempuan adalah seperti apa yang digambarkan dalam infografik ni, terutama part potong rambut dan beg tu. Itu belum lagi masuk berapa banyak pasang kasut yang ada hehe.


14 ulasan:

  1. aila is back. kemana diri mu menghilang aila. abg xpnah melupakan mu syg.

    -sirosli aka crush aila-

    BalasPadam
  2. Dari dulu aku tanya aila ni sape? Huhu ape kaitan aila ngan BO??

    - mat selan -

    BalasPadam
  3. BO ade split personality ke? 1 aila..1 lg BO???

    - mat selan -

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg split pun. 1 aila .. 1 lg prooOoOtt d muka ngko lega baq ang..

      -lanun-

      Padam
  4. sebenarnya aila adalah zira

    -zyragogue-

    BalasPadam
  5. Lelaki 1000 otak.. Perempuan 0 otak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye. Mak ko la tu, sbb tu bole mau kawin dgn bapak ko n lahirkan ko. Kalo die ade otak, xdenyer die nak. Prooot..

      Padam
  6. Aku impress tgk perempuan yg boleh bawak manual dgn cekap tapi kereta xde power steering.

    BalasPadam
  7. kereta wife aku manual tapi kereta aku auto psl takdak jual yg manual...
    -InDZone-

    BalasPadam
  8. Mcm dah pernah tgk infographic ni kat FB...

    Noob...buat kupasan pasal isu "No Pork"...sy rasa ramai muslim n non-muslim x fhm isu ini..TQ

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kemana ko menghilang ayam? Tiba2 muncul, komen pun bajet admin..proott sikit arghh lega habaq hang

      Padam
    2. setelah aku trace, hack pc guna teknik hack @ slash dari hacker terkenal arjuna serta menggunakan teknik rahsia putaran kuasa magnetik pendekar laut memang sah sirosli meyamar jadi ayam aperika. kanina lu rosli patut lama xnampak. btw proot di muka hang

      -lanun-

      Padam
  9. Tu aila bkn noob . Proottt kat muke ngko bru sedar skit


    Prooooooooooooooooottttttttttttttttt

    BalasPadam
  10. Aila tu noob la. Dia split personality

    - Noobby -

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...