Iklan Leaderboard

Ahad, 9 Ogos 2015

5 Parodi persembahan muzik live paling hancur

Anda pernah tengok persembahan muzik secara live yang sangat hancur? Macam mana pula kalau persembahan muzik live yang dipersembahkan oleh artis2 profesional tanah air menjadi sangat hancur, dengan suara yang sumbang kelaut sangat menjengkelkan serta muzik yang berterabur, lari key dan tak ikut tempo? Layan video2 parodi "Persembahan Paling Teruk" oleh Walker Shah Alam ini, memang sangat kelakar, terutama video Elizabeth Tan ft Faizal Tahir - Knock Knock dan Bunkface - Anugerah Syawal tu.





Harap mereka boleh terus menghancurkan lagi lebih banyak lagu. Kalau nak lebih banyak view diorang boleh hancurkan video klip atau persembahan artis luar negara dari barat atau Korea, mesti lebih cepat popular ha ha ha.




tags: persembahan paling teruk live band siaran langsung video lagu parodi shreds hancur walker shah alam lawak faradyable

5 ulasan:

  1. kah kah kah hakketuihh..

    BalasPadam
  2. Mana fynnjamal?

    BalasPadam
  3. Wah ..aku suka ketiga2 clip ni.. nampak sangat derang bosan ikut rentak mainstream dan cuba2 cara baru kot2 boleh meletop mcm grunge dan grind death.. mcm aku ngan abg aku mula2 bukak kedai jamming dulu.. dlm sebulan, ada la 4-5 band yg main dasat banget.. lain2 40 band.. hancho cenggini la.. ada yg datang jam semata2 nak tune drum..amik 3 jam.. kesian kat band bagus2 yg dok tunggu nak main... muka boring giler..

    BalasPadam
  4. Eh jahatnye bdk yg buat parodi nie, buat fitnah je kalu org lain igt bebetul teruk mcm dlm video yg die buat dubbing semula tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah akhir zaman, parodi, dumbmash, fitnah semakin berleluasa...janji dpt LIKE n traffic blog penuh. Tiada kejujuran n kebenaran lagi sbb terlampau mainstreem katanya....

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...