Iklan Leaderboard

Selasa, 4 November 2014

18 Jenis kawan yang paling sengal dan ale uto

Jika anda ada kawan sengal dan ale uto seperti ini, tahinah aku ucapkan!





tags: kawan rakan sahabat yang paling sengal dan ale uto maksud kepala buto butoh whatsapp mesej msg mencarut karut gila

18 ulasan:

  1. Ale Uto .... Ale Uto ....

    Ale Ale Ale .... Hahaha

    BalasPadam
  2. on noob...tahinahhhh..TAHINAHHHHH

    BalasPadam
  3. der tu dowh! Haha.. Ale uto la lu bai!

    BalasPadam
  4. kenapa yang "hoi sengal" tu pukul 9.11 pm tapi "oh yeke?" tu pukul 9.10 pm ? musykil

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku ada teori dia...mamat nih back to the future...satu minit sebelum...sebab dia baca tuh pukul 9:10 tapi dia guna kuasa minda dia balik ke masa sebelumnya macam Wolverine dalam Days of Future Past, disebabkan keadaan itu maka negara Malaysia dilanda mara bahaya dengan menteri-menterinya cetek akal dan bodo...mamat nih dah cause a ripple in time yang akhirnya menurunkan IQ pak menteri tahap tapir.

      Padam
  5. ProoooOOOOooottTT !! D muka eveded. Arrgh legaaa !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Celleepppuuupppp!!! ada satu tan najis menempek ke seluruh badan Noob Ah Tong...siyes dia kena mandi wajib, sertu, sama' sebab dalam tu ada najis mughollozoh, air mani, air kencing, najis orang makan babi semua ada!

      Padam
    2. ProoooOOOOooottTT !! D muka noob tong gas. Arrgh legaaa

      Padam
    3. eveded nih siapa? sepupu aku ke? jahat tol bini aku dia celleppppuuuppp nya satu tan najis kat muka kau...kesian!

      Padam
  6. hahaha kawan mcm ni pn ada ke... tp kawan cm ni la yg best sbb diorg ni menghiburkan... ale utoooooooo

    BalasPadam
  7. Baru tau. Ada klip video, budak perempuan cakap kelantan, dialog lebih kurang, wak gapo? Dok tidur lagi? Nok teme? Ale uto..

    BalasPadam
  8. bila baca banyak kali kelakar la pula. hahaha... sengal!

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. adoi mmg stress layan org mcm ni tp boleh menghiburkan hati..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...