Iklan Leaderboard

Ahad, 2 November 2014

26 Ramai Melayu sangap sampai beromen dalam kereta

Malam semalam masa aku tengah teropong planet Zuhal guna teleskop untuk meninjau kehidupan asing di sana, tiba2 ada sebuah kereta Proton Saga BLM warna biru gelap yang sangat asing masuk ke jalan rumah aku. Jalan rumah aku ni ke dalam sikit dan jauh dari jalan utama, tambah pulak gelap sikit sebab lampu jalan tak berapa nak ada, pulak tu ada beberapa rumah je yang ada kat sini, so kalau ada kereta asing masuk jalan rumah aku tu memang boleh cam. Sekali kereta tu bergerak pergi ke kawasan yang agak gelap dan matikan lampu. Lepas tu tak nampak pula siapa2 keluar dari kereta tu tapi enjin kereta masih hidup.

Gambar hiasan

Dekat 30 minit aku perhati je kereta tu. Atas perasaan ingin tahu yang membuak2, aku lupakan misi aku untuk mencari kehidupan di planet Zuhal kerana mahu mencari kehidupan di dalam kereta itu. Aku pun cuba teropong kereta tu guna teleskop aku yang berkuasa zoom sehingga 90x magnification dan mendapati ada sebuah pasangan melayu, lelaki dan perempuan dalam kereta tu. Aku tidak tahu sama ada mereka dah kahwin ke belum tapi nampaknya mereka sedang syok bermadu asmara.

Tak lama lepas tu, aku pun menjerit dari rumah, "Hoi! Tengah buat apa tu?".

2 minit kemudian lepas kantoi dengan aku, lampu kereta tu menyala dan kereta itu bergerak berlalu pergi dari situ dengan pantas, mungkin untuk mencari port baru agaknya.

Sudah2 la tu Melayu, takkan la desperate sangat nak buat maksiat sampai dalam kereta pun jadi. Ini yang aku kantoi sendiri, kalau tengok kat Internet tu lagi berlambak. Kalau nak beromen sangat, kahwin je la. Rukun nikah bukan susah mana pun. Mak bapaknya pun, kalau anak tu dah gatal sangat, nikahkan je lah. Tak payahlah nak buat majlis grand2 sangat, buat je simple2 asal ikut yang wajib, daripada biar anak buat majlis nikah sendiri kat dalam kereta atau hotel murah. Nak malu dengan masyarakat ke, malu dengan Tuhan?

Apa, bangsa lain pun ada beromen dalam kereta, bukan Melayu je? Gi mampus la diorang nak beromen ke apa, aku peduli apa. Dah Melayu bangsa aku, aku sound la orang Melayu, sebab dalam kad pengenalan, orang Melayu tu Islam.




tags: melayu beromen dalam kereta kantoi lelaki perempuan maksiat blowjob onani melancap handjob fap port video 3gp romen jimak seks sex lucah melayu malay boleh koleksi gambar meraba peluk bermadu asmara

26 ulasan:

  1. kisah benar ke noob? aku ada gak jadi camni kt area rumah aku.. keta sama.. aku kuar rumah pukul 11 ada depan umah aku.. lampu tutop org ada dalam. aku balik kul 2 ada lagi. menyirap plak aku.. tapi nk tego takot. haha.. apa patut aku buat sekiranya berlaku lagi perkara ni? ajar aku cam mana starting ayat nk mula kan nk sound org beromen ni.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mcm ni bro ... Ko bli mercun bola. Bila ada beruk tgh beromen ko baling je dkt diorang. Biar diorang terkejut berok...

      Dpt gak saham cegah org buat jahat. Bkn senang nk dpt ...

      Padam
    2. kau jerit je, polis dtg!! atau pegawai agama dtg!!! tp ko jerit la jauh2, jgn jerit sebelah kereta dia, nnti dia keluar ko pulak kena tikam xde sapa nk selamatkan ko

      Padam
  2. Hahaha. Tags tuh tak menahan.

    BalasPadam
  3. kalau dalam istilah psikologi benda nih kita namakan role playing, selalu laki bini yang adventurous depa bikin laa benda nih, bagi thrill...kau jangan selamba main redah last-last cek punya cek tengok-tengok ada kad nikah, mampus kau nanti nak kena jawab! sangka baik kawan...ada orang tak suka beromen kat rumah, klise katanya...jadi depa cari tempat sunyi, bikin projek...ha ha ha! inilah masalahnya tiada empati...life is adventurous so, jangan kacau...ha ha ha! kalau yang jahat nih dia orang tak akan beromen tempat open macam nih, depa sewa bilik hotel...nak buat kerja jahat kan? Mana ada orang berani? kecuali yang jenis "Tanpa Nama" lah yang suka serang hendap macam aku tak kenal kau siapa ha ha ha~1

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ko mengarut apa ni samdol. Laki bini xda nya buat projek dlm keta. Cari bilik aicon la selesa. Ni dh la ruang sempit nk buat position 69 pun xlpas. Phuiii....

      Padam
    2. sebab kau punya sex life so-so jadi aku tak harap kau faham...mungkin kau nih manusia yang simple dengan missionary position maka aku tak salahkan kau...maaf nama aku bukan samdol...jangan sampai aku persoal samada mak ayah kau nih orang baik-baik atau tidak...ha ha!

      Padam
    3. kita kne blaja terima hakikat eddeved ni memang sangat unik dan outrages.

      -Masalah family
      -pernah tinggal dengan bini walaupun belum kawin
      -pernah disabitkan gila
      -sex life dia agak ekstrem dimana terbuka untuk melakukan seks dalam kereta bersama isteri atau mungkin sekali di tempat awam.

      Jadi, terima lah keadaan dia seadanya. Tanpa dia, x dpat la kita semua nak dengar benda-benda pelik dan merasakan diri kita ni sangat normal.

      Padam
    4. alamak peminat blog aku rupanya! peminat ke sekali lalu ke janji kau buang masa baca blog aku...

      dari point di atas, itu membuktikan aku nih manusia dan aku bangga menjadi manusia, tak perlu menjadi sempurna kerana dari kesempurnaan aku tak belajar apa-apa, itu sebab takdir Allah menyatakan Dia lebih tahu yang manusia lebih dahysat dari malaikat yang tiap infiniti berzikir bertasbih memuji Tuhan tapi tak merasai apa zat tasbih dan zikir serta perasaan cinta dan apa kau sanggup buat demi zat cinta yang bukan setakat cinta plutonik bersedap-sedapan di dalam kereta...

      kita rasa malu nak mengaku kita buat salah sebab kita salah konsep...kita masih terikut-ikut bodoh alang Nabi Adam bilamana setan kata...makanlah buah nih, kau akan dapat pengetahuan disisi Allah...sesungguhnya Setan tak menipu, Setan sebenarnya menipu diri dia sendiri....dia rugi sebab dia setan. dia tak merasa hebatnya menaiki rollercoaster bernama "hidup"...bersyukur kepada Allah sebab Dia bukakan muslihat setan supaya kita dapat menaiki "train of consequences" nih ha ha ha!

      Padam
    5. owhh buat pengetahuan hang, aku tak pernah melakukan hubungan seks kinky di dalam kereta sebab kaki aku panjang, lagi satu wife aku dia konservatif dia tak adventurous...well...we cant have it all right? saja nak kasi tau nanti tak pasal kau tambah dosa aje fitnah aku ha ha ha!

      Padam
    6. Dah dah la tu edebed.

      Padam
  4. Saya sangap suka makan nasi.. Nasi sangap sedap.. Kena pulak dengan lauk sardin.. Memang ummpphh sangap-sangap..

    BalasPadam
  5. membe aku cakap rukun nikah tambah lagi dua kat malaysia nih...
    1. hiv test
    2. kursus kawen

    BalasPadam
  6. melayu beromen dalam kereta kantoi lelaki
    perempuan maksiat blowjob onani melancap handjob fap
    port video 3gp romen jimak seks sex lucah melayu
    malay boleh koleksi gambar meraba peluk bermadu
    asmara

    BalasPadam
  7. Aku jarang peduli kowang nak bromen ka. Apa2 ka.. Silap haribulan, kepala aku nak kene hentak. Kawan aku kene belasah slps tegur dalam cubaan beliau menjadi pencegah maksiat. Nasib ko la labu. Zaman skrg, jaga akhlak sendiri lagi afdhol. Kene silap haribulan, bengkak kepala tak pasal2. Mujur x syahid.

    BalasPadam
    Balasan
    1. orang mati-mati nak syahid kau pulak tak nak...apa kejadd...

      Padam
    2. Mati syahid kepalabutuh haper eddeved. Itu mati katak. Ko nak syahid sangat, pegilah. Aku memilih nak masuk neraka. Apa salah ku?

      Padam
    3. tegur ja la. alah, nabi dulu sampai kena macam2. mati syahid tu. dah confirm masuk syurga. Anon 943,kalau ko nak troll ke..nak fight dengan eddeved ke,tu suka hati kau lah. tapi bab ko ckap nak masuk neraka tu..kalau ko islam..memang naya la ko. ko ingat yang atas tu boleh main kautim ke hal2 mulut lancang main sebat je memilih nak masuk neraka. Kalau ko kafir..ah,tu ko punye pasal.

      Padam
  8. Kalau Cina Muslim atau India Muslim yag beromen engko tegur macam tu jugak tak? Atau Arab Muslim ka, Iban Muslim ka, Jepun Muslim ka, Korean Muslim ka, Scotish Muslim ka, Irish Muslim ka..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kau ke yang dalam kereta tu?
      butthurt semacam je

      Padam
  9. memang thrill bro beromen dalam kete ni..senang nak multiple orgasm...

    BalasPadam
  10. rumah aku area student. memang banyak kes beromen dalam kereta ni. sebagai jiran islam kita kena tegur, kalau tak tegur nanti kita berdosa.

    maka, kalau 'segan' nak sergah sorang2, berbaik-baiklah dgn persatuan penduduk, pegi tegur ramai2. semoga budak tu insof dan menikah awal.

    BalasPadam
  11. Orang yang suka buat maksiat dalam kete ni elok mati terjunam je masa tengah buat tu. Macam kat luar negara tu. Pasangan tu tgh syok2 dalam keta tak sedar tertekan minyak. Kete terjunam teruss..hahaha..hambek kau! Baru padan muka. Mati tak sempat taubat boh.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...