Iklan Leaderboard

Isnin, 15 April 2013

18 Budak2 baru nak up gaduh versi awek

Lagi cerita budak2 sekolah baru nak up tapi kali ni perempuan. Aku tak tahu kenapa video budak2 sekolah perempuan bergaduh kat Youtube kebanyakannya berlaku di sekolah dekat Kelantan? Sekolah kat negeri lain mungkin banyak jugak kes2 gaduh macam ni tapi mungkin pelajar2nya tak suka rakam kat handphone dan upload kat Youtube.


Perempuan kalau gaduh mesti kena tarik rambut. Belajar la apa2 seni mempertahankan diri pun, silat ke, taekwando ke, karate ke, jeet kune do ke, silambam ke, kalari payat ke, mesti akhirnya rambut juga yang ditarik.








Nate beruk betullah. Diorang nak ni kalau bukan gocoh pasal rebut lelaki, mesti gocoh pasal salah sorang mulut cam longkang. Serious aku tak boleh fikirkan alasan lain kenapa budak2 tino baru nak up ni gaduh. Ada sapa2 boleh bagitau?

Ha yang ni bukan berlaku kat Kelantan, tapi bukan gaduh 1 lawan 1 tapi 3 lawan 1, dah kira macam buli jugak la. Kesian betullah aku tengok BBNU zaman sekarang. Budak2 lain yang kat sekeliling pun pakat tengok je, bukan nak tolong lerai atau masuk campur. Kecik2 samseng sekolah, dah besar nanti apply jadi samseng politik pula ya adik2.


Kredit to Blogserius.




tags: budak pelajar student sekolah menengah rendah perempuan wanita gaduh bertumbuk gocoh fight vs lawan buli mek gewe awek tino kelantan kamila teroh depan koloh gila rebut pakwe laki lelaki balak jantan jate mulut longkang buat malu tm1 tm2 nate berok bewok koleksi video budak baru nak up bbnu

18 ulasan:

  1. Balasan
    1. Semua ni salah UMNO-BN.. undi kawe untuk jadi MB kelate..

      Padam
  2. Niat setiap kali keluar pergi belajar/sekolah: Sahaja aku belajar kerana Allah.And this works very well to me too, tak mengantuk dan fokus(jauh dari anasir2 luar) :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB! TAKSUB!

      Padam
    2. betul tu cik lynn, niat itu sememangnya memainkan peranan yg penting dlm menentukan sesuatu kejayaan, disamping usaha dan tawakkal ^^

      Padam
    3. taksub mendenye bangang? blajar niat kerana Allah, lg dpt pahala.

      eh troll rupenye, aku pdulik ape.

      Padam
  3. time aku skola dulu gado tak la mcm ni.. baik punye pkai kerusi plastik x kene badan tapi krusi hancur la.. x pon baling buku2 alaa kan dulu buku tebal yg compile dr tingkatan 1 2 3 tu.. mmg tebal la.. sebab gadonye pasal duit.. tak pon pengkid berebut pmpuan.. ahhahaaaa..

    BalasPadam
  4. waaah, banyak saka rupanya kat malaysia ni....

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab banyak melayu..

      Padam
    2. ramai Melayu ler dol!!

      Padam
  5. risaunyer generasi skrg.. ...T_T....
    kalo dulu masalah duit, nak besarkan anak tak de masalah..
    skrg.. tak de masalah duit, masalahnya nak besarkan anak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin ko takda masalah duit
      tapi ramai orang ada masalah duit..

      kalau takda masalah duit tak perlu la orang kerja..
      takda msalah la nak jaga dan besarkan anak..

      Tapi sebab takda duit la orang kena kerja
      ada kerja lebih masa kedua bapa dan ibu bekerja..
      dan bila kedua-duanya kerja maka takda masa nak didik anak..
      tu anak pun mendapat didikan dari luar
      jadi la macam tu..

      boleh nampak?

      Padam
  6. UMNO Terus Mara
    Untuk Rakyat Malaysia

    BalasPadam
  7. ish ish ish
    apa nak jadi dengan budak2 zaman sekarang...
    zaman aku dulu takde benda2 macam nie... :(

    BalasPadam
  8. aku dulu rasa jugak zaman remaja ni, tapi tak ada pulak nak menggatal carik boifren. tak ada pulak nak gadoh2 camni. tak tahu malu betol la budak zaman sekarang..

    belajar dulu. kejar cita2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada lar
      tapi masa tu mana ada sms facebook tweeter youtube bagai

      mengorat pun pakai surat
      pecah kaca pecah gelas
      sudah baca harap balas

      mak bapak dulu pun strict..
      kantoi menjawab dengan rotan..

      beza budak sekarang handphone tak lekang kat tangan..
      bahasa sms pun berpinar cikgu nak baca

      Padam
    2. oh betul gak. zaman surat, siap bubuh bedak lagi biar wangi.

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...