Iklan Leaderboard

Rabu, 10 April 2013

92 Beza budak2 baru nak up dulu dan sekarang

Kalau zaman dulu budak2 baru nak up yang kepala taik gangster memang pailang habis macam haram jadu. Badan ketak, muka hodoh, tangan berparut, gigi sumbing, mulut busuk, rambut botak dan lain2 yang menggambarkan kegangsteran dia. Nak jiwang2 couple2 ni jauh sekali la, hati memang sekeras batu. Bagaimana pula dengan gangster sekolah zaman sekarang?





Muka jambu, badan keding, dressing macam mamat K-Poop sesat ntah dari mana sambil hisap rokok, pakai spek besar konon hipster, jiwang karat, dalam hati ada taman, siap ada blog loving2 gitu, tapi belasah orang macam sial. Apa ke banganglah budak2 baru nak up nih.


Baca kat sini, katanya ketua tingkatan tu kena belasah sebab report kat cikgu budak2 mentah ni bawak handphone. Aku tak tahu undang2 sekolah sekarang, boleh ke bawak handphone ke sekolah? Kalau ketua tingkatan tu mat pot ke, macai cikgu je, dia tidak berhak untuk dibelasah. Kalau benda dah memang salah, terima jelah. Kalau tak suka pun, pulaukan jelah dia, tak payah pukul2, silap haribulan pecah usus budak tu sampai mati, sapa nak bertanggungjawab?


Kat sekolah dulu koleksi komik Alam Perwira aku pun pernah kena rampas dengan cikgu sebab ada budak report, tapi aku tak buli budak tu beramai2, tapi aku ajak gaduh. Tak gentle la buli pukul seorang secara berjemaah beramai2, orang takde telor je buat macam tu. Kalau tak puas hati lawan 1 on 1 lah. Diorang ni pun satu bengap, nak buli zaman2 Internet dan handphone ada kamera ni memang silap la, lain la zaman2 dulu. Kes ni pun dah sampai ke perhatian pihak Polis (PDRM) dan telah pun diambil tindakan oleh pihak sekolah di mana kesemua pelajar yang terlibat telah dibuang sekolah. Memalukan mak bapak dan masyarakat je. Nak baca lagi pendedahan kisah pembuli SMK Tun Hussein Onn baca kat sini dan sini.

Tapi memang budak2 nakal sekarang ni nampak muka je baik, nerd, jambu, tapi perangai cam celaka, macam perompak remaja yang rompak cyber cafe dulu tu. Dan kepada kaki2 buli, sila baca di sini, mungkin budak yang anda buli tu satu hari nanti akan jadi bos anda bila dah dewasa nanti, so stop bullying. Jangan diikutkan sangat perangai budak2 korang yang baru nak up tu, perjalanan kehidupan masih jauh.

Dan tolonglah tak payah la lagi buat drama atau filem pasal budak2 sekolah yang jahat macam Juvana, Karlos dan lain2 lambakan cerita gangster Melayu, merepek2 sampai budak2 pun terpengaruh terikut2 semua berangan nak jadi Lan Todak la, Botak Kulup la, Ayam Kampung la, Siamang Gagap la, Shark Ungka la, apa la konon2 cool lah sangat, serius cam bangang.


Btw aku nak ajar budak2 sekolah yang jadi mangsa buli. Lepas ni kalau ada budak tak kira la sebaya ke senior ke nak buli nak pukul ko, kalau diorang ada 4 5 orang nak hentak ko, ko aktifkan mode AMUK. Capai apa sahaja yang berdekatan dengan ko, batang penyapu ke kerusi ke tong sampah ke apa2 sahaja yang ada disekeliling ko, lepas tu ko hayun libas je merata2 sambil mengamok2, jerit dan jerkah sekuat hati. Kalau ada cermin pecahkan je pakai kerusi atau  meja, pintu tu ko tendang je.


Orang2 yang nak buli ko mesti takut nak dekat sebab ingat ko kena sawan ke apa. Lepas tu kalau ada peluang terus cabut lari pergi tempat yang ramai orang atau terus ke bilik cikgu dan terus buat report. Balik report kat mak bapak ko suruh mak bapak ko contact mak bapak budak yang nak buli ko. Lepas tu apa nak jadi jadiklah, yang penting diri ko dah selamat. Dan ya, aku tahu sebab aku pernah buat.




tags: kes buli sekolah smk tun hussein hussien onn tho pulau pinang suspek utama izzat syafiq bin abdullah ijatsyafiq izzatashadiari izzatsyafiqloveeffanadheera blog twitter facebook digodam hack rilekscrew printscreen screenshot chat gambar awek couple bbpin 2a9e01f1 herry onwly indon budak gemuk muhammad munir bin ismail ibu bapa gufura.hashim mdismail.sultan lukman hakim ahmad @akimkeding ayib aeyman selesai pihak sekolah pejabat pendidikan daerah murid pelajar dibuang sekolah pdrm kepala pailang ganster taiko samseng belasah pukul ketua tingkatan report hp amuk amok mengamuk budak baru nak up bbnu 

92 ulasan:

  1. dasat jugak pengalaman zaman skolah ko noob, lepas tu ko tukar skolah x? :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku tak tukar sekolah, sebab diorang kena buang sekolah kah kah kah.

      satu lagi masa aku form 2, pernah ada senior form 5 pau aku suruh belikan burger dengan mee goreng, lepas beli kat kantin aku pergi toilet, daging burger dengan mee goreng tu aku tepek2 dekat mangkuk jamban, lepas tu bungkus balik bagi kat dia. tengok dia makan depan aku masa tu satu kepuasan bagi aku. tapi tu cerita budak2 la. kalau sekarang setakat orang mintak belanja burger aku bagi je.

      tapi yelah kadang2 bila dah dewasa ni terserempak balik dengan kawan2 atau senior2 yang pernah buat hal dengan kita waktu sekolah dulu, walau sekarang tengok diorang ada yang jadi orang, ada yang jadi hantu, ada yang dah berkeluarga, ada bini ada anak2, sekelumit perasaan dendam tu still ada walau benda dah lama berlaku. sebab tu bila ada seorang senior aku yang konon samseng sangat dulu kat sekolah nak jual kat aku produk direct selling dia aku mampus tak layan kah kah kah...

      Padam
    2. Plain zaman kitaorang sekolah tak bodoh macam sekarang, kalau gaduh settle luar tak melibatkan sekolah takda sapa nak report nak buang sekolah semua.. betul tak PON..

      kadang benda kecik je pun.. pasal rokok pasal handphone pasal makwe lol.. dah nama pun budak tak matang semua benda tak puas hati leh jadi gaduh..

      Aku dulu ada terkata sorang mamat poyo ni.. masa rehat budak pangil aku rupenye dia sudah report kat sorang kaki gangster/buli.

      Ala small matter je pun siap ajak orang gaduh tak puas hati satu lawan satu la ni upah bodyguard pulak memang takda telo la tu.. Aku malas nak gaduh minta maaf je la.. (dah dia bawak geng pulak dah aku sorang2).. :) settle camtu jek mals nak report or bawha ke tengah buang masa je..

      Masa darjah 4 kawan aku gaduh pasal awek lol.. lagi satu bangang tapi masa tu kitaorang hormat rule sekolah memang tak gaduh dalam kawasan sekolah ajak 1 on 1 kat luar la.. kalau rasa tak kuat leh ajak geng aku lawan geng ko camtu la lebih kurang...

      Tapi dah dewasa kawan aku tu dah jadi ostaz :) Sorang lagi jadi peniaga berjaya :) tapi sayang awek yang jadi rebutan tak kawin pun ngan diaroang kawin ngan orang lain kah kah kah.. penat je gaduh.. :)


      Padam
    3. @noob: omg... siyesly ntah cmner aku bleh terbayang jalan citer ko tu dlm bentuk komik tak berwarna hasil lukisan zint ala2 under18... bleh tahan impak story ko... senior pembuli ko tu tak sakit perut kaw2 kena serangan e-coli ka lepas tu?

      @anon 12:16: hah? darjah 4 bleh gaduh psl awek??? LoL

      Padam
    4. patut mee gorang tu ko campur ngan air taik dlm jamban. buat mee goreng basah bg dia mkn wehehehehe

      daging beger tu ko kasi kencing pastu bg dia mkn. ehewhewhew hewhew

      Padam
    5. Ye zaman aku dulu pun aku mempraktikkan sistem 1 by 1 kalau tak puas hati..masuk dalam kebun getah bertumbuk berguling lah tak ada sape masuk campur..lepas habis,habis tak ada dah benda2 isu berbangkit.

      Zaman sekarang ni semuanya poyo!

      Tapi serius,Kita kena bagi Mandat kuasa semula kepada seorang guru untuk mendidik,zaman sekarang kesian sesape jadi cikgu..selalu kena belasah dengan mak bapak..Kalau dahulu Mak bapak join sekali dengan cikgu belasah anak2/murid2..(Aku dulu bila daftar masuk sekolah je mesti Bapak aku kasi greelight kat cikgu2 aku untuk membanzai diriku jika aku berperangai penuh dengan kebabian)

      Aku esok kalau ada anak,aku nak buat surat hitam putih kasi kuasa dekat cikgu bahawasanya aku redha cikgu tu kasi penampar,rotan atau penendang kalau anak aku berperangai bangsat.

      Zaman sekarang,Mak bapak lebih rela salahkan pendidik dari salahkan anak sendiri..FUCK YOU BITCH kepada Mak bapak yang berperangai bangsat sebegitu!!!!

      Padam
    6. zaman aku dulu gaduh pakai cangkul.....cangkul kepala terus sampai putus....korang ada???????

      Padam
    7. btw, line pertama kat atas tu betul2 describe aku.....

      Padam
    8. setakat budak2 mentah cam korang ni, aku pandang sebelah mata je....x payah nak tunjuk terrer la....

      Padam
    9. Proooottt... proooottt... Creett.. blup3

      Padam
    10. Plain:
      haha lol.. darjah 4 baru nak kenal cinta macam2 la jadinye.. :) awek pulak paling cun kat sekolah memang jadi rebutan lar.. kitaorang sekolah kat pekan so mungkin budaya dia advance. Ada kawan sekolah kitaorang habis darjah 6 terus kawin tapi bentuk fizikal dia pun dah kira matang kot lebih besar dari kawan-kawan sebaya. Lost contact ngan diaorang so tak tau la apa jadi lepas tu..

      Dedulu budak memang takut buat salah kat sekolah cikgu garang, mak bapak pun biasa sebelah sekolah dari anak-anak. So memang kira tertekan la kalau ada masalah tak puas hati etc. So gaduh kat luar kawasan sekolah tu memang berlaku. Amat jarang sampai ke pengetahuan atau rekod sekolah. lagipun masa tu takda youtube yang mengada2 nak rakam dan upload tunjuk poyo :)

      Pasal Mat Pot, atau bahasa kasar nganjing tu biasa. Ada pengawas atau kaki report ni yang dichop. Buat pesalah tegar biasanya otak pun pandai dan geliga mengalahkan Mat Pot ni. memang amat jarang kena tangkap tapi mungkin sebab masa tu takda media sosial kot tak kantoi..

      Lain sekolah lain pemilihan pengawas, ada sekolah pilih budak baik yang cemerlang jadi pengawas sementara yang agak liar dibiarkan.

      Ada sekolah macam sekolah aku ambik budak liar ni jadi pengawas bagi tangungjawab sebab cikgu disiplin aku cakap untuk mendidik budak sebegini ialah dengan memberi mereka tangungjawab.. Mungkin memang berkesan tu sebab kawan aku yang agak gangster masa sekolah insaf jadi ustaz akhirnya :) Lagi satu budak lain takut dengan budak-budak ni so sistem pengawas agak berkesan hehe.. cuma macam budak tegar yang tak dengar kata memang sistem ni agak bahaya.. seperti memberi kuasa dekat penganas.. dan mereka buat onar sekuka hati..

      Tapi apapun pada aku dalam setiap manusia ada yin dan yan ada baik dan buruk bergantung kepada jati diri samaada nak ikut atau nak lawan.. kita ada pilihan nak jadi baik atau jahat.. jadi bergantung kepada penilaian dan keputusan kita dalam menentukan jalan mana kita nak ikut. Ada sesetengah kantoi sampai kena buang sekolah dan menjejas masa depan mereka sendiri.

      Padam
    11. berangan lebey

      Padam
    12. Aku dulu pun penah kena buli oleh budak perempuan (polisi aku,aku tak akan bantai budak pompuan).Tp lepas aku menang pentandingan bintang kecil, pembulian berakhir. Lol.. cam bodo giler alasan tu.

      Tapi aku pembuli budak lelaki. Hahaha... WEIRDO!
      Kalau setakat keding2 macam ni.. mau terperosok bawah meja aku belasah.Bezanya, aku sorang budak lelaki ramai-ramai.gila!

      Kalaulah aku rakan sekelas ketua kelas yg kena buli tu, confirm aku activate AMUK mode tahap super siaya ke 3. hancur jari budak tu kot.. hancur segala hp. dan yang paling penting, ayat skema aku dulu 'kalau mak bapak atau cikgu tahu pasal ni,kau mati!' sambil tuang air longkang kat mulut dia.

      Gila..mcm salah jantina jer. LOL

      malangnya ini semua poyo!

      Padam
    13. cis Len,ku fikir ko sesadis itu..rupanya semuanya poyo kahkahkah xD

      Padam
  2. dah agak dah noob kunyit akan buat entri pasal ni.....betul tak cakap aku?? noob kunyit memang xda idea....elok ko mampus je la....nama pun cam bangang....prince of noob@noob kunyit.......hahaha.....puiihh......klau kau nak gaduh, meh la gaduh ngan aku.....fyi, aku dulu kepala gengster kat sekolah.....pukul budak sampai masuk hospital.....pernah kena gantung sekolah.....kepala dah berapa kali pecah sebab bnyak sangat bergaduh......ko apa ada??? setakat nama PON tu, elok bagi nama kat hamster je la...der, ini AHMAD BOTAK, gengster paling ditakuti di alam melayu...ahahahaha......hewhewhew.....mai la klau berani....

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh.. mat sembang aka gebang dah muncul... noob.. mcm biase le.. delete mane2 yang patut

      Padam
    2. takpe kadang2 tak perlu delete semua, at least kita sedar akan kewujudan orang2 mental ini yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang mungkin mereka tak berpeluang memperolehinya daripada ibu bapa mereka semasa mereka kecil...

      Padam
    3. hahahaha.. pehal lah mamat ahmad tu??? hahaha... pailang giler...

      Padam
    4. hai cik amal..sudi x kawin dgan saya??? mungkin selepas kawin dengan cik amal, saya akan beransur2 menjadi baik dan menjadi lelaki soleh dan alim.....siapa yg dapat pahala? cik amal jugak kan?? hehe...

      Padam
    5. mungkin teruk cik amal kena fapping ngan mamat nafsu kuda ni.

      Padam
    6. cik amal mungkin dapat membimbing saya ke jalan kebenaran dan membawa saya menuju taman2 syurga yg sangat indah....kita bersama memadu asmara di tepi aliran deras sungai kasih sayang sambil diterangi cahaya rembulan yang suci....hanya kita berdua, melayari bahtera kebahagiaan bagai tiada penghujungnya......saling mengungkap cinta dibalik bayangan malam....

      Padam
    7. puiihh....apa aku mengarut ni?????

      Padam
    8. Prooottt prooott atas muka hang

      Padam
    9. haha..serius psiko ko ni ahmad..

      Padam
    10. macam murtad je aq tgk profile budak ni...astagfirullahalazim...

      Padam
  3. patutla sewel.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye ke mat.. ko skolah kat mane ek.. nape diaorg takut dgn ko mat.. ape yg ko dah buat mat.. sampai tenaga pengajar pun goyang dgn ko.. hebat penangan sembang ko nieh.. aku kagum mat.. pui............

      Padam
    2. PON mohon delete komen ahmad diatas ada unsur2 syirik kan Allah S.W.T. patut ajak manusia mengenal Allah S.W.T. ni ajak benda syirik

      Padam
    3. aku percaya ahmad mse skolah dulu org semua takut kat dia.kalau aku pun,mesti takut jugak.kat skolah,budak baik takut kat budak gengster..tapi atas budak gengster,ada yg lagi menakutkan..iaitu org gila.

      Padam
  5. Sàpá sbnarnye ahmad? Adekh bel¡Au trlibat dlm könspiras¡ Mnjatuhkn aÑûwar berakhim?

    BalasPadam
  6. serius geli betul aku dengar lagu ainan titsneem 150 juta tu....yucckkk!!! uweeekkkk!!!! lagu cam taik!!!!!! macam taik noob kunyit yg suka delete komen...

    BalasPadam
  7. Macam syiall je gambar awex kat atas. mohon awex tu jd bini ahmad.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kote hang layak bg mkn dkt hanjeng

      Padam
  8. cayalah PON kecik2 dulu buat2 kene sawan...idea paling bernas tu..haha...style bro...

    BalasPadam
  9. nampaknya noob makin serius dengan perkataan 'KOTE'....

    BalasPadam
  10. 30=AKU CINTA KOTE!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  11. 31=NOOB KUNYIT GAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  12. patut lah rasuah kat malaysia tak penah berenti... yang tukang repot pula kena tahan polis...

    mcm kes budak nie... dia repot, dia pula kena hentam... mmg didikan melayu nie mmg best lah....

    BalasPadam
    Balasan
    1. lol..
      takda witness protection :D
      tu orang takut nak report

      Padam
    2. yaa betul!! tanya balik yg kaki rasuah tu time skolah mcmana... diorg ni la kaki buli!! time keja plak nak skip/melepak/ sapu brg sykt/cilok duit / rasuah...

      Padam
    3. Mmg sistem sekarang mcm nie, Umat Akhir Zaman la katakan, yg salah tu di jadikan benar dan sebaliknya... Kita selalu nak membenarkan benda yg salah, guna segala hukum, dan hadis ikut untung sendiri, undang islam tolak tepi... Ni lah hasilnya... Mcm cikgu serang ni, nak mendidik anak2, last2 sistem terbalik... Jadinya nak mendidik guru2,x pa, terima sajala... Jeling pun x leh(kecederaan emosi katanya), budak sekarang ni lemak lebih, x pa Allah menulis semua amalan kita...

      Padam
  13. bg anak nazrey azeez dgn ti em jay ajar budak2 cmni. br kenal tinggi rendah dunia samseng.

    BalasPadam
  14. dulu selalu je bbdk laki sekolah aku gaduh kat asrama. kengkadang sebab 'perbuatan gay', sebab jumpa botol arak dalam locker, sebab junior kongaja ngan senior.. ada yg poyo ada gak yg memang bodoh la senang cakap. gaduh yg bawak kes polis,ada sorg budak kena pukul sampai pecah apendiks ke apa..

    tapi zaman tu xde handphone nak rakam2 sebar kat internet.

    alam perwira tu time ko sekolah menegah ke noob? tu zaman aku sekolah rendah lagi tu, zaman ji fat, dendam kesumat, etc. masa highschool time kitrg, dah start gempak n kreko sebelum magazine2 tu jadik hampeh cam sekarang hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. alam perwira tu zaman si noob ni baru nak belajar melancap. pesal ko tanya? ko belajar melancap darjah berapa.

      Padam
    2. Hahaha.. betol3! nampaknya noob mungkin 5 tahun lg tua dr aku.
      Abang PON la ni.
      :p

      Padam
    3. haah alam perwira, juara wira, pedang sitiawan semua tu zaman aku sekolah menengah lah hehe. masa tu jugak keluar komik mutiara naga, misteri naga dari comic house. time tu komik melayu paling glamer ujang. sekarang ni komik melayi dah susah nak cari makan sebab budak2 dah baca gempak. komik hong kong pun sama. manga lagi la orang malas nak beli sebab boleh baca online je.

      Padam
  15. zaman aku sekolah dulu pun ada jugak kes kes gaduh dan buli ni. tambahan kat tempat aku dalam tahun 2000-2004 tengah popular scene underground. segala jenis group ada. pengikut skarp, punk, hip hop, skate, ska, grunge semua ada. tambah menarik ada local band tengah top acab. skater paling top pa din. menang asia x-game. manalah korang semua ya? ada masa nanti aku ingat nak buat entri pasal benda ni jugak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. errr..ade org nk amik kisah ke psl entri ko nk buat ni?

      Padam
    2. kesiannya macha. xde org nak amik port pasal ko.

      Padam
    3. Ya btul tu..best..wah..kenangan zaman skinhead..haha..gila la..skit2 riot la konon..gaduh sana sini..yang poyo siap posing braces jatuh sebelah konon army la ready to fight..last last lari beterabur..haha..zine toksah kata la,bersepah banyak..bayangkan aku bole beli kasut underground kat pudu pada zaman tu masa form 2 just pakai hasil jual zine yang dicetak sendiri ja..pergh..nostalgia..bila ada dengar scene gaduh ja,suma pakat turun..haha..sekarang ni punya budak??haha..muka stok jambu kpoop bani pavi..hahaha..demmm..

      Padam
  16. Dah nama pun budak :) what do you aspect ;)
    Cuba ko masuk parlimen bapak budak pun perangai macam budak-budak lol..

    kalau bapak budak gaduh bunuh2, ko ingat budak-budak tak ikut?
    Kalau bapak budak melucah rakam video seks ko ingat budak sekolah yang ada nafsu tak ikut jugak.. lol.

    nak gaduh berperang semua ni naluri semulajadi sel hidup.. cuma bila datang agama yang membentuk dan mendidik menjadikan manusia ni makhluk yang bermoral tinggi... tanpa moral manusia sama je dengan binatang walau secomel dan secute mana pun mereka.. :)

    BalasPadam
  17. Adik aku penah kena buli dan pihak sekolah WARNING SAHAJA! Sbb atlet sekolah katanya. Bukan buli sikit2, siap pukul, sepak lagi. Haha, harap sekolah budak pandai ja tapi sekarang dah top kat Kedah dgn kes buli--

    BalasPadam
  18. Berlagak bajet gangster tapi ambil gambar macam sundal versi lelaki.
    Apa kelas?
    Dalam hati ada taman. Bukan batu.. heartless macam pembuli dahulu kala.
    Seriously amat embarassing! :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. kepala jubor ko la. nak speaking campur konon haktuihhhhh.......

      Padam
    2. Gangster celop :)

      Padam
    3. aku kesah ape? aku bukan melayu. kah kah kah kah! Kau tahu apa itu butthurt?
      Tp SPM, BM aku A1. Ko?
      Ntah ntah fail.oh silap.. entah-entah tanpa nama telah gagal dalam kertas ujian bahasa melayu.

      Adalah tidak termaktub di dalam peraturan PON bahawa saya tidak boleh 'speaking campur'. Maka dengan itu, saya bebas berspeaking.

      Ini semua poyo!
      :p

      Padam
    4. saya dulu gengster pernah gigit kote orang sampai putus......ada branz ke????

      Padam
    5. Garang gila len, kahkahkah


      saiya suka,saiya suka kahkahkah

      Padam
    6. Ahmd cap kot*.merata-rata cakap pasal kot*.

      #onlyifuknowwhatimean.

      Zack: Aku garang ke? Lemah lembut lg berlemak la.. :p

      Padam

    7. Apa barang gigit kote. gigit kelentit la bes hewhew ahawhaw

      Padam
  19. semua salah saka, didakwa oleh bapa kepada si pembuli yg di rasuk saka

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan saka, asap rokok tuh dah rosakkan membran otak dia!!! entah apela yang dia hisap lagi .....

      Padam
  20. noob.... check it bapak pembuli tu "tweet" salahkan saka rasuk anak dia...... salahkan org lain jer la..

    BalasPadam
  21. aku tak pernah kena buli dan tak pernah membuli... tapi kawan dgn pembuli dan yg kena buli tu ada la jugak....

    BalasPadam
  22. gangster sejati satu lawan satu laa... gangster ramai lawan satu nie gangster pondan... poodah laa... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko ni mesti penah kena lauk dulu kan? kesian meh sini isap kote aku.

      Padam
  23. dulu penah bf aku gaduh dgn bdk lain pasal aku..siap pkai buku lima lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. pastu apa hadiah kau bagi kat bf kau??

      Padam
    2. bermalam bersama untuk 1 hari punya ticket

      Padam
    3. Hadiah nya kena kongkek 1mlm dkt hotel bajet.....pastu rakam scene kongkek wat video melayu 3gp uplod dkt intenet ahaha ehewhew

      -AhmadGangster aka Mat Todak-

      Padam
    4. aku bg hadiah fap fap dekat dia...

      Padam
  24. Nama aku Lan tak kau lah. Dah besar nak gaduh. Shit. Nak gaduh pun guna lah hammer, spanner. Apa bangang guna bakul sampah. Tumbuk-tumbuk tendang-tendang, bukannya kau Takiya genji pun.

    BalasPadam
  25. bising je lah korang semua ni.......bajet pernah kena buli kat sekolah....puiih....padahal sekolah pun x pernah jejak....asyik ponteng je.....double puiihh......

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..sekolah?cyber cafe lagi masyuk.sekolah tempat budak pelik2.

      Padam
  26. budak yg kene buli tu rilek je tak terbaring dgn mulut berbuih pun.... mesti kaki buli tu hempuk mcm pondan ajer!!!

    BalasPadam
  27. UMNO Terus Mara
    Untuk Rakyat Malaysia

    BalasPadam
  28. dulu pon aku kene dipukul berjemaah..tapi makin lama aku kene gitu..aku makin berani...selalu memang teruk kene..tapi biasanya aku target leader nya sape ...pernah sekali aku gadoh sebab pasal perkauman...ngan orang asli...punya la kuat....dia cuba buli member aku..last2 aku ajak tumbuk...fighting over 10 minutes..and the diakhiri kepala dak tu pecah aku hentak kat kaca....last2 asli ramai2 kejar aku dan target kepala aku...walaupon teruk aku kene belasah....tapi aku puas....bukan takat tu....cina aku baham...kes kurang ajar ngan cikgu dalam kelas aku..overall semua chinese laki dalam laki aku..aku sorang melayu..fight with all my classmates...time tu menang...macam tak caya....around 11 orang pukul belakang...1 di depan(leader)...bila leader da k.o...bawu la anah buah dia benti...fui...tapi pas incident tu..tak sampai sebulan eksident...banyak da yang patah...dan krang da kurang da jadi gini....lebih fokus kepada belajar time tu..and skrang nak ccari kerjaya..tapi ni semua mengajar erti maruah !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pergh..cayalah brader..terbaik..aku pun biasa bergaduh gak..stop depan aku 3 lori..pergh semua badan bagak2..aku kira apa,aku pukul sama ja..abis suma masuk sepital..silap besar la datang kutip aku kan??hmm..lepas tu turun dari limosin sorang big boss..nama dia guy..dia pakai beret kaler merah dan pakai kain panjang kat belakang badan dia..bapak kuat giler dia ni..first round aku menang..second dia menang..last round iaitu round 3 angin dia dah semput,jadi aku amik peluang hantam dia sampai lembik kot..cayalah..nasib baik aku menang..pergh terbaik gitu..

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...