Iklan Leaderboard

Rabu, 24 April 2013

21 Gwiyomi dan lelaki melayu

Ya ini adalah koleksi Gwiyomi versi lelaki melayu khas untuk memenuhi kepuasan fetish wanita2 melayu. Aku dah cakap hari tu orang lelaki tolong la jangan buat gwiyomi kiyomi apa tahi tu, tersangat2lah super annoying! Gwiyomi hanya hak mutlak kaum wanita dan kanak2 sahaja. Jangan nak perasan macam Super Junior, Super Senior, Big Bang dan lain2 artis K-Poop lelaki.


Err... boleh menambah sokongan politik ke buat macam ni?














Tak payah nak fuck2 sangat la brader, kalau mak kau tengok video ni mesti dia nangis.

Ada ke peminat yang menunggu persembahan Gwiyomi oleh Bobo Bubu 27 April ni?

Ya semua Gwiyomi player lelaki melayu harus ditumbuk.

Adush abang Nara pun ada.


Maaf tiada video awek2 comel buat Gwiyomi terutama awek Sarawak bini orang yang super cute muka macam awek korea tu. Kalau nak tengok sangat pergi kat sini, Nora Danish pun ada. Entry hari ini hanya untuk kaum wanita sahaja yang akan berkata "Oh that boy so damn cute macam Yesung".

Lagu Bonus:

Kita nak cari pemimpin ke penyanyi? Kalau nak album free, sila undi Calon BN Bukit Bintang Frankie Gan Joon Zin.




tags: gwiyomi kiyomi male player lelaki melayu malaysia cute comel kacak lah sangat macam tahi bapok pondan gay trend popular viral meme kpop hari k-pop song lagu parody beautiful nara anak muda sokong bn barisan nasional fuck middle finger jari tengah kena tumbuk bobo bubu annoying artis nora danish wawa zainal calon barisan nasional bukit bintang frankie gan joon zin

21 ulasan:

  1. Balasan
    1. Gwiyomi merupakan Konspirasi dan fitnah jahat UMNO-BN!

      Padam
    2. Hahaha kalau aNuar Berahi dan Rafizi Cristy tgk ni, sure stim + meleleh air liur

      Padam
  2. fakatan lakyat

    BalasPadam
  3. ayat takleh blah
    'ini semua propaganda pembangkang'
    hahahaha

    yg pompuan buat pun rasa nak muntah,lelaki buat lagiiiiiiiiiiii double nak muntah

    BalasPadam
  4. awek Sarawak bini orang yang super cute muka macam awek korea tu.. mmg plg cute comey lotey lah.. aku sebagai perempuan pun terpegun melihat kecomelan dia..

    BalasPadam
  5. ini semua salah awek diorang...awek diorang paksa suh bf diorang buat benda sweet macam ni...kalau tak, awek diorang merajuk.....last2 kena kutuk, kena tinggal +_+

    ~ Yang Terkena ~

    BalasPadam
  6. paiseh! calon BN last skali tu kempen memang kool!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hebat calon BN serba boleh, kalau kalah boleh jadi penyanyi terus.

      Padam
  7. gud job pon. cmni ler..asyik entri politik jer. borink.bnyk entri santai plak okey?

    BalasPadam
  8. nasik baik aku bukan jenis suke tngk mamat buat aksi konon cute.
    tp biarla kalo mamat2 ni nak buat bende tu.. tringin kot. tp takyah la smpai upload2 jadi tatapan ramai. buat sndiri depan cermin lepas gosok gigi dah la. sndiri tngok sndiri prasan cute.
    takpun mamat2 ni adalah bapak2 yg terpaksa buat sbb nak suruh anak2 dia buat. rupe2 nya tak prasan yg bini tngh merakam video pastu last2 upload kt tenet.

    BalasPadam
  9. Syaitan betul budak2 ni. Kalau depan aku ni memang aku lempang sekor2 laju2 sampai koma. Tahi sungguh!

    Wakil anon wanita DUN KL Tengah

    BalasPadam
  10. soft part ni hanya sesuai ditayang kat awek/isteri aje..
    kalau tayang kat orang jadi meluat har har har..

    BalasPadam
  11. Kami dari kesatuan anon tanah melayu(KOTE) dan Kesatuan Anon Elit KL(KONEK) serta Persatuan Anon Negara Timur Asia Tenggara(PANTAT) menyokong penuh yg berbahagia dato sri prof rosmal wal mansuri al jibby menjadi PM. jibby telah terbukti gagal apabila telah di queen control oleh kak mah. membuktikan Kak Mah yg paling layak utk menjadi next PM. idup kak mah ! idup ameno.

    BalasPadam
  12. orang melayu babi cam anjing jalanan taraf lebih hina dan kotor dan busuk macam taik.....melayu hina tak terkata...orang melayu cuma layak dijadikan tisu untuk lap taik di bontot.....

    E-class dari,
    orang melayu sendiri...

    BalasPadam
  13. video #3 & #11(orang yang sama)~ comel~ ♥ >_< ♥ >_< ♥

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...