Iklan Leaderboard

Sabtu, 13 April 2013

24 Lagu baru Psy - Ibu bapa Budiman

Penyanyi K-Poop yang terkenal dengan fenomena Gangnam Style pada tahun lepas dengan view di Youtube melebihi 1 billion iaitu Psy telah melancarkan single terbarunya hari ini yang bertajuk "Gentleman" sempena konsert "Happening" yang diadakan di Seoul World Cup Stadium dan secara live di Youtube.


To be honest, lagu Gangnam Style lebih catchy dan tariannya kudanya lebih cam bangang, tapi music video lagu Gentleman ni lebih lawak di mana Psy menunjukkan bagaimana nak jadi seorang Gentleman yang sejati terutama terhadap kaum wanita. Oh fesyen seluarnya juga cam bangang.



Apa2 pun, lepas ni mohon jangan ada orang melayu buat parodi lagu ni lagi, termasuk Bobo Bubu. Tapi tarian lagu ni dah boleh berlatih dari sekarang, mana tahu tahun depan Perdana Menteri kita DS Najib jemput Psy datang Malaysia lagi buat konsert.




tags: psy gentleman new single song happening concert konsert seoul world cup stadium live youtube mv music video klip clip original official muzik lagu baru direct download stream torrent file sharing mediafire rapidshare hotfile 4shared lyric lirik launching lancar dance step tarian i'm a mother father gentleman ibu bapa budiman kpop k-pop korean pop kpoop kpopper

24 ulasan:

  1. Balasan
    1. stopa ali tebar spender sebelum sarung third 1st.

      Padam
    2. BERITA PENTING UNTUK ORANG MELAYU BERAGAMA ISLAM
      Skuad Penyelamat Negara

      1. Pada hari ini, saya telah mendapat satu maklumat yang agak mengejutkan daripada kenalan saya yang bekerja di Singapura dan juga merupakan antara orang kuat Parti PAP.

      2. Beliau telah mendedahkan (sengaja atau tidak saya tidak tahu) bahawa Kerajaan Singapura telah memberikan cuti khas 2 hari pada hari 3hb Mei, Jumaat dan 6hb Mei, Isnin. Selain itu, Kerajaan Singapura juga akan memberikan elaun minyak khas.

      3. Keistimewaan ini hanya diberikan kepada warganegara Malaysia berbangsa Cina akan pulang untuk mengundi DAP khasnya di Johor.

      4. Lebih mengejutkan apabila pekerja-pekerja Parti PAP diarahkan untuk turut serta membantu jentera DAP sepanjang tempoh berkempen. Sekiranya terdapat perhimpunan besar-besaran DAP, sedarlah bahawa ada antara mereka bukan warganegara Malaysia dan pekerja parti PAP.

      5. Beliau juga ada menyampaikan bahawa salah seorang 'taikun' besar di Singapura akan menyumbangkan 7 buah bas kepada mereka yang tiada kenderaan untuk pulang.

      6. Nampaknya hubungan antara PAP-DAP ini semakin erat dengan kehadiran Lim Kit Siang di Gelang Patah sebagai calon.

      7. Bersungguh-sungguh PAP dari Singapura ini untuk membantu DAP membuktikan bahawa selama ini mereka sebenarnya tidak pernah berpecah. DAP menjadi sebagai cawangan PAP di Malaysia.

      #orang johor bersedia untuk berjuang habis habisan.... patahkan sayap roket DAP

      - katak hijau -

      Padam
    3. PAP parti apa syiall?

      Padam
  2. stopa spender putih 2nd

    BalasPadam
  3. spender stopa besar 3rd

    BalasPadam
  4. spender stopa spender mr bean 4th

    BalasPadam
  5. Spender Stopa Luas...

    BalasPadam
  6. jgn kata lepas ni ada artis lelaki meleis yg nk jadi PSY.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah jadi biolonaire ape si PSY ni...
      sape taknak kan buat aksi bodoh pun leh kaya senang lenang :)

      orang buat aksi cerdik tak kaye2 jugak.. lol..

      Padam
  7. tak best langsung,aura psy setakat gangnam tu je..

    BalasPadam
  8. pukimak autotune!

    BalasPadam
  9. pukimak noob...woi, ko jangan sebut sembarangan nama si bobo tu...budak gua tu beb....lu jangan main2 dengan gua....lu jangan sesekali sentuh bobo klau lu x nak lu dengan family lu mati.....lu nak sebut nama budak2 gua kena la respek bro.....bukan main sembur je......anjing punya noob......lu nak gaduh meh la jumpa kat luar......

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wat ever la mat. boring syial

      Padam
    2. dik,dinner plate spicy satu.

      Padam
  10. aku rasa macam nak hempuk aje lappy bila tgk vc2 tu sumer... :)

    BalasPadam
  11. BERITA PENTING UNTUK ORANG MELAYU BERAGAMA ISLAM
    Skuad Penyelamat Negara

    1. Pada hari ini, saya telah mendapat satu maklumat yang agak mengejutkan daripada kenalan saya yang bekerja di Singapura dan juga merupakan antara orang kuat Parti PAP.

    2. Beliau telah mendedahkan (sengaja atau tidak saya tidak tahu) bahawa Kerajaan Singapura telah memberikan cuti khas 2 hari pada hari 3hb Mei, Jumaat dan 6hb Mei, Isnin. Selain itu, Kerajaan Singapura juga akan memberikan elaun minyak khas.

    3. Keistimewaan ini hanya diberikan kepada warganegara Malaysia berbangsa Cina akan pulang untuk mengundi DAP khasnya di Johor.

    4. Lebih mengejutkan apabila pekerja-pekerja Parti PAP diarahkan untuk turut serta membantu jentera DAP sepanjang tempoh berkempen. Sekiranya terdapat perhimpunan besar-besaran DAP, sedarlah bahawa ada antara mereka bukan warganegara Malaysia dan pekerja parti PAP.

    5. Beliau juga ada menyampaikan bahawa salah seorang 'taikun' besar di Singapura akan menyumbangkan 7 buah bas kepada mereka yang tiada kenderaan untuk pulang.

    6. Nampaknya hubungan antara PAP-DAP ini semakin erat dengan kehadiran Lim Kit Siang di Gelang Patah sebagai calon.

    7. Bersungguh-sungguh PAP dari Singapura ini untuk membantu DAP membuktikan bahawa selama ini mereka sebenarnya tidak pernah berpecah. DAP menjadi sebagai cawangan PAP di Malaysia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dakwaan tanpa bukti

      Padam
    2. dan dibelakang mendokong parti PaP adalah BN itu sendiri hehehhehe

      Padam
  12. Balasan
    1. betul tu.. x best!

      -p-

      Padam
  13. UMNO Terus Mara
    Untuk Rakyat Malaysia

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...