Iklan Leaderboard

Selasa, 29 Oktober 2013

9 Awek Legoland bermata cantik dan comel

Ya, mata awak memang macam cecantek jer, macam cecomel jer. Awek yang bermata cantik dan comel bermulut itik seperti ini pasti menjadi idaman dan kegilaan lelaki seluruh Malaya.



Mohon korang semua jangan kutuk dan maki2 dia. Dia dah cakap video yang dia buat tu cuma lawak sajaaa. Mana ada dia nak puji diri sendiri, takde pun. Dia cuma buat video lawak je. Korang jangan negatif sangat boleh tak? Dan dia bukan kerja kat Legoland. Tu baju dia pakai masa pergi Legoland dengan family. Dia dah cakap kan itu cuma lawak saja. Ya, memang sangat lawak kan?


Nak tengok apa yang lebih comel? Yang ni baru betul2 comel.


Nak tengok apa yang lebih lawak? Gaya orang yang dah terlambat nak pergi mesyuarat. Parody awek Legoland yang korang buat semua tak lawak.





tags: video awek legoland mata besar comel cantik mulut itik duckface keek parody parodi komen penjelasan shasya solero lawak jangan negatif maki kutuk comey tak kak ton iklan tv late for meeting retard dafuq is this shit what the hell did i watch funny david lewandowski youtube animation stupid

9 ulasan:

  1. hoho aku pertama

    BalasPadam
  2. Boleh tak aku nak cakap Attention seeker.

    Simpan video sorang2 dalam handphone tak boleh ka?

    BalasPadam
  3. yg buat parody pun 2x bangang....dah la x lawak....attention seeker....patut sumbat sekor2 dalam pusat pemulihan akhlak.........mana noob sayang??

    BalasPadam
  4. err yang late for meeting mcm menyeramkan, dengan tak berbajunya. Dah lambat meeting boleh pulak dia menari2 hehe xD

    BalasPadam
  5. fikir dulu sebelum buat, atau dapatkan nasihat dari bobo dulu haha

    BalasPadam
  6. hambar la post ko ni.. nak noob !!!

    BalasPadam
  7. puiii...lau nak minta perhatian ckp je la..is that so hard to say?? aku benci publisiti murahan!!! ketarala nk glamour sakan..btw x lawak pon. mcm anjing je mcm bulldogg jeee...

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...