Iklan Leaderboard

Isnin, 14 Oktober 2013

27 Salam Aidiladha dan pengumuman HIATUS

Pertama sekali, aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha, Hari Raya Haji, Hari Raya Qurban kepada seluruh umat Islam yang selama ini menjadi pembaca blog ini. Selamat mengerjakan ibadah haji dan ibadah korban bagi yang melaksanakannya pada tahun ini. Semoga kita semua memperolehi rahmat serta mengambil iktibar daripada kisah pengorbanan Nabi Ibrahim a.s serta anaknya Nabi Ismail a.s.


Selain daripada itu, aku juga dengan ini ingin mengumumkan yang aku akan mengundurkan diri daripada dunia blog buat sementara waktu (mungkin sekejap, mungkin lama, mungkin selama2nya) atas beberapa hal2 peribadi yang tidak dapat dielakkan dan perlu aku selesaikan. So mungkin blog ini tidak akan ada update baru melainkan penulis2 lain rajin menulis semula atau ada penulis baru.

Mohon maaf sekiranya ada yang pernah terasa atau terguris hati dengan penulisan aku selama ini. Andai ada umur yang panjang, Insya Allah kita akan ketemu kembali.


Yang benar,
Prince of Noob




mode: HIATUS

27 ulasan:

  1. Selamat raya aji prince. Terima kasih sebab menulis pelbagai info selama ni. Semoga murah rezeki dan panjang umur.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. sila baca balik entri peminat taksub yang hilang akal...

      Padam
  3. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  4. okey nobb... selamat hari raya korban

    BalasPadam
  5. Selamat Hari Raya Aidil Adha noob. dan reader bloggers... good luck to noob apa pun yg akn ko hadapi....pehh... nmpknyer blog ni akn sunyi kembali kot ...kot je....

    BalasPadam
  6. Salam Aidiladha Noob

    BalasPadam
  7. salam aidiladha noob, take care bro, see you next time on BO :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin
      menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan.
      Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar
      orang lain, maka komen akan dipadam
      untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

      Padam
  8. taniah noob, nk kawin dah! Kahkah

    BalasPadam
  9. Salam Aidiladha buat POB dan blogger2 lain.. Tidak lupa juga kepada anon2 sekalian... Walaupun aku suka menerjak Buasir Otak ni, namun jarang untuk aku menulis komen... Aku harap POB terus kekal meng'update' blog BO neh kerana suka dengan gaya penulisan beliau... Ekeekeke...

    BalasPadam
  10. wah, noob nak kawin ke?? tahniah noob....selamat pengantin baru dan selamat hari raya aidiladha...

    BalasPadam
  11. Eid Mubarak Prince of Noob.

    Semoga mendapat ketenangan dalam hidup. Terima kasih menceriakan hidup aku selama ni.

    BalasPadam
  12. alaa .. sedihnyee :(

    BalasPadam
  13. Tq noob..ur blog entertains me every morning...x jemu dgn penulisan anda....c u soon

    BalasPadam
  14. Tq noob..ur blog entertains me every morning...x jemu dgn penulisan anda....c u soon

    BalasPadam
  15. salam aidiladha..selamat pergi & selamat kembali,noob..

    BalasPadam
  16. Slm aidil adha noob. ai nampaknya blog ni akan sunyi sepi la pasni. So aku terpaksa la mengundurkan diriku menjadi pembaca setia di vlog buasir otak..

    BalasPadam
  17. NOB merajuk pulak.....blahla wei, ingat orang heran ko nak berambus

    BalasPadam
  18. Wah Noob nak kawen bila tu Noob kawin la cepat2 yea :)

    BalasPadam
  19. Beribo ribo tania...

    BalasPadam
  20. alaaaa... we will miss you noob.

    Pen Drvive aku dah jumpa dlm washing machine.

    :)

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...