Iklan Leaderboard

Rabu, 2 Oktober 2013

49 Jenis lelaki romantis yang digilai gadis masakini

Serius, ini memang tahi. Tiada perkataan lain yang aku boleh gambarkan untuk video ni selain dari tahi. Ada 2 perkara yang orang lelaki kena faham:
  1. Gwiyomi hanya untuk orang perempuan.
  2. Hanya orang perempuan boleh buat video jiwang karat poyo tahi geli geleman.

Kalau ada orang lelaki nak buat juga berjiwang2 nak romantik2 untuk bagi kat awek, tolong jangan upload kat Facebook atau Youtube. Takde orang lain yang akan happy tengok video tahi anda melainkan awek anda sendiri, lebih2 lagi kalau penuh dengan gaya cambangang dan mengundang penumbuk.






Dan tiada orang lain juga yang akan happy dengan fantasi seks anda berdua melainkan anda sendiri.





tags: video maafkan papa fatien fatin afiqah gwiyomi kiyomi nak mampus papa sayang awak jangan curang macam sial muka gaya mintak penyepak penumbuk geli cinta monyet kera alang beez facebook https://www.facebook.com/alang.beez https://www.facebook.com/fatien.afiqah budak baru nak up hotstuff hot stuff fake relay cium cemolot romantis romantik perangai cam haram kepala hotak kamu

49 ulasan:

  1. mcm haram...

    BalasPadam
    Balasan
    1. noob ko tolong bagi nama dia dan muka sekali kat sini...

      Padam
    2. https://www.facebook.com/alang.beez?ref=br_rs

      Padam
    3. Fatien Afiqah,

      Padam
    4. https://www.facebook.com/fatien.afiqah

      Padam
    5. ini la zaman teknologi.. kegilaan kita ditonotn orang ramai

      Padam
    6. baby diana

      www.facebook.com/nordiana.ali.5

      Padam
    7. huh fb sape tu ahmad

      Padam
  2. Balasan
    1. ini je ke yg ko mampu komen badigol.

      Padam
    2. KL hujan tak hari nih deknon? ^^

      Padam
    3. hujan lebat giler petang tadi kak plain83.. sampai menakungkan MS88 ku... hurmmm...

      Padam
    4. jom ramai2 kita guna nick plain83 hehehe......

      Padam
    5. to ori plain83:
      fake plain83 jam 9:17 petang tu IP address dia 183.171.173.92, lokasi Kuala Lumpur, guna Celcom Internet Service Provider, OS MacOSX, browser Safari 5.0.

      Padam
    6. #WE ARE ALL PLAIN83!

      Padam
    7. pergh...terperinci betul noob....hidup kak plain83....!!

      Padam
    8. bang tgk ip saya plak :p

      Padam
    9. Ip saya kat Chicago.. saya jiran kak plain83. :p

      Padam
    10. ada je kat log
      pakai iphone ke mac book tuh hoho

      Padam
    11. kne pkai proxy kt blog ni klu nk komen lucah. hehe

      Padam
  3. terok nye macam tu . x malu langsung . 1 dunia boleh bace .

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. prooottt!! Kahkah!

      Padam
  5. Semoga tuhan menjaga akhlak anak2 kita.

    BalasPadam
  6. ayat last paling ak suke, "ak tanam jugak 2 ekor ni dalam loji" tahi >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha kan?!! Ending baik punya

      Padam
    2. mmg dipersilakan buat aku pun setuju

      Padam
  7. masaalah anak-anak sekarang, tak ada rasa malu, tak ada harga diri, muka tu mcm
    tampal kulit vavi....harap-harap kalau masih ada mak ayah tu pantau2 kegiatan anak2
    dalam doa solat jangan lupa untuk menyebut nama dan doa untuk anak-anak..semuga
    Allah memelihara segala urusan kita.

    BalasPadam
  8. Bila tengok video diorang ni, aku percaya yang tahap kebangangan manusia ni mampu mencapai ke tahap infiniti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bak kata najib memetik kata-kata lain juga posiblities is endless

      Padam
  9. gelak sampai menitis air mata baca komen yg nk tanam 2 mahkluk tu dalam loji.. adoyayyy.. lawak sgt

    BalasPadam
  10. Skodeng fb bebudak tak cukup aqal watpe hohoho..
    baik skodeng fb ustaz ada juga pekdahnye.. kot ada mutiara hikmah atau nasihat berguna..

    BalasPadam
  11. Tanam je terus dlm logi...haha
    Perasaan malu dah xda jadi gitu la... -_-

    BalasPadam
    Balasan
    1. ending kat komen tu, terbaik... hahahah

      Padam
    2. Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin
      menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan.

      Padam
    3. hahaha... tp itu tak bermakna kamu boleh pakai nickname org lain deknon ^^

      Padam
  12. Kdg2 nak je bandkan FB/twitter ni di Malaysia...rasa2 byk buat budak2 remaja rosak n tanpa segan silu luahkan perasaan syg/cinta/gersang dlm wall di mana semua org boleh baca...kalau dulu kalau kita borak2 dgn bf/gf..hanya mereka berdua yg tau perkataan yg diluahkn. Skrg mcm x tau malu n adat.

    FB ni kdg2 lebih membawa konsep riak/menunjuk2 drpd sharing info....1 day the day will come and FB will be same fate as friendster later.

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan disebabkan kamu tak suka sesuatu benda such fb/twiter kamu nak haramkan benda tu ikut kepala kamu. Kalau tak suka jangan friend atau jangan like atau jangan baca benda2 mengarut tu. atau kalau tak suka boleh keluar dari mesyia!

      Padam
  13. kena dah perangai ini mcm dgn muka masing2. no wonder..

    BalasPadam
  14. nasib nama aku buka afiqah -,- klau x mohon tukar nama

    BalasPadam
    Balasan
    1. nama bukan masalah... nama sama xpe...jgn perangai pun sama...
      apa pun xleh... -_-

      Padam
  15. Hahahahhahahahahah

    BalasPadam
  16. Masalahnye adik ipar aku pun perangai same babi je dgn budak tu.. Laki lak tu.. Sial punye adik ipar...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabar bang.. anta die pi masuk tabligh seminggu bang

      Padam
  17. Assalamualaikum noob, nak bagitahu yg budak ni dah insaf pun. Dah buat permohonan maaf sekali. Dari apa yg dia post la...InsyAllah berubah betul

    http://goo.gl/UAW3bM

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...