Iklan Leaderboard

Rabu, 16 Oktober 2013

21 Modus operandi rompakan terhebat dalam sejarah

Modus operandi sebuah rompakan bersenjata paling hebat dalam sejarah ketamadunan manusia.


1. Cari cyber cafe yang masih beroperasi jam 5 pagi.

2. Bawa parang untuk mengugut dan menakut2kan orang.

3. Pakai helmet dan visor gelap untuk mengelakkan wajah daripada dirakam CCTV.


4. Upload gambar anda bersama hasil rompakan di Facebook seperti seorang hotstuff.


Sumber

5. Masuk suratkhabar keesokan harinya... priceless!




tags: penyamun bangang abadi bodoh diburu harian metro cctv samun berparang cyber cafe kafe siber danau kota setapak cctv https://www.facebook.com/kuadmeranggi 

21 ulasan:

  1. Wow.. :) ini perompak berani mati..
    baik tak payah pakai viser hitam masa merompak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini semua salah UMNO-BN

      Padam
  2. I like the 5th one....nak glamer mcm artis...tp xde otak. Melayu oh melayu....

    BalasPadam
  3. .....pergh asal melayu nak berlumba benda2 buruk sapa paling gengster?... mana perginya org melayu berlumba2 nak menaikkan kebaikan org melayu.....

    BalasPadam
  4. Alahai,dunia gengter,perompak dilanda demam gwiyomi.yg gila peluk bantal spongebob.
    Klw kena tembak,tobat mak pak kata anak dia baguih xmencuri. Zaman org semakin kiut

    BalasPadam
  5. Inilah dia contoh tahap ke'infinity'an kebodohan manusia. Speechless.

    BalasPadam
  6. Alahai muka cam haram ala2 k pop. tapi kantoi.

    BalasPadam
  7. Dia bajet cool kot takda orang view facebook dia hahaha..
    So bange seh tayang hasil kerja..

    BalasPadam
  8. go go Psychic Zero!

    BalasPadam
  9. penjenayah yang memudahkan kerja polis.

    BalasPadam
  10. kan bagus kalau semua penjenayah bodoh mcm ni.. senang sket keje polis.

    BalasPadam
  11. fuh psy zero meneruskan legasi noob kehkeh..

    BalasPadam
  12. dah tgkp blom bdk ni???
    td aku cek fb penyamun ni still on lg??
    ke fb kt dlm lokap??
    hehehehe

    BalasPadam
  13. Maybe atuk die gay. Who knows...

    BalasPadam
  14. org cmni bg hkuman kne pnerajang seumur idup ja.... bodoh mnusahkan org....

    BalasPadam
  15. MULTI TONGSAN TONGKANG TURUN CINABENG KEBANGGAAN CINION BANGSAT.

    Pemandu ini adalah contoh cinions taada rancau terbaru .

    Apa lagi Cinions mau ?
    Mau jadi quarellsome ,mau cari pasal,mau cari isue ?
    Nak main mercun seludup nilaian ratusan ribu ringgit.
    Nak berjudi haram buka cyber cafe.
    Nak gasak tanah.(free)
    Nak gasak pasir.(free)
    Nak cetak surat khabar vernakular,bahasa dong zhong,caci Melayu.
    Nak gasak balak.(free)
    Nak impot betina amoi dari tanah besar.
    Nak pangkat Tan sri dato Seri dato seri utama Dato, sanggup beli pangkat darjah datuk mindanao dan SULTAN Melaka.
    Nak buat kilang haram.(free)
    Nak sedut lpg gas disel petrol tukar jenama subsidi ke non subsidi harga mahal.
    Nak jual barang tiruan tipu seludup.
    Nak pakai amah indon,siang dan malam.Tak mau kasi makan,tak bayar gaji.
    Nak elak bayar tol,tukat tiket.(free)
    Nak elak bayar cukai,lari cukai,tuntut BR1M,tipu tada kerja.
    Nak cetak sendiri lencana cukai jalan JPJ.
    Sangat Amat gemar seronok pakai stiker sampai 2,3, yang ada kalimah hikmat tangkal Huruf POLIS PDRM Bekas Polis(asal kan ada tulis polis),tapi caci PDRM POLIS anjing dan rasuah.(macam cerite ini).
    Nak buat makanan tiruan campuran kimia.Tak sijil halal,cetak tipu halal logo,pakai nama PAU AHMAD.
    Nak sekat orang melayu buat bizness sarang burung,tak mau jual barangan keluaran melayu.
    Buat bizness sebesar mungkin ,herdik--melayu tak pandai,tak layak,ta ada kelulusan.
    Kata Mealyu tak tau, tak mau ambil pekerja Melayu (semenjak 1967 lagi).
    Melayu tak mau,duit Melayu mau,kalau blih,free punya duit.
    Nak jual disel gred super di tengah laut,cakap ta ada ikan.
    Nak buat kilang haram buat barang gantian tiruan motor kar motor sikal.
    Nak buka tanah ladang sayur haram di cameron highland,fraser,lojing.
    Nak buat makmal dadah di condominium,tipu semua orang dia orang kaya.
    Nak mohon paspot antara bangsa 3 bulan sebelum raya lunar TIAP TAHUN.
    Nak masuk tender ali baba
    Nak masuk daftar pembekal MOF ali baba,tak mau bayar komisen,lari projek kerajaan,buat pasang aluminium sub standard di bumbung masjid surau hospital.
    Nak minta subsidi gas dari Petronas dan minta TNB wajib beli bekalan letrik,dah jadi kaya,semua tiga beranak bergelar tan sri, desak kerajaan tarik balik subsidi,mereka sekluarga.
    Keluarga 3 Tan sri menjamu 3 TUN melayu di hotel majistik kepunyaan keluarga itu.
    Nak buat kilang besi di selangor dan mintak tak payah , tak mau bayar bil letrik TNB berjuta juta RM.
    Nak buat pasangan paip air haram dan CURI air ratusan ribu RM.
    Nak buang sampah sisa toksik di rata tempat,tak mau bayar bil pelupusan.
    Nak buat ladang ternak babi dan buang sisa kumbahan toxik ke parit longkang dan sungai.
    Nak sekolah sendiri punya bahasa tapi sudut duit kerajaan(ah jib Gor bagi plak tu)..
    Beranak di tanah ini, tau mau guna bahasa tempatan, pakai bahasa impot Amoi pun impot.Jenis bangsa ini ternak yang Vivian dan pasang nya..
    Nak kontrak BESAR BESAR dari kerajaan dan pegawai orang melayu yang mereka benci,dengki,caci dan maki hamun.
    Nak cepat kaya,caci Malaysia,tak bolih buat duit, buka syarikat EMAS Geneva,tolong pelabur tipu diri sendiri,bawa lari duit luar negara,marah kerajaan kerana tangkap dia buat salah.

    Bila sudah kena tangkap,bila di tangkap dan tangkap :

    Dia tanya balik "APA SALAH" "MANA ADA SALAH" ,"SEKARANG lu apa MAU,"" sapa lu punya boss ?" Macam cerita ini.

    Akibat kesemua apa mau lagi itu dan 1000 dalil,mereka memegang harta terkumpul RM45BILLION RM,selepas 50 tahun di tindas keraajan melayu dan di diskriminasi olih kerajaan melayu.

    Jenis apa ini primitive pig taada ranciau.

    Pendatang lama guna/exploitasi pendatang baru dari indon india myanmar sri lanka vietnam filipin bangla thailand nigeria bosnia irak nigeria tanah besar cina laos kambodia dan jumlah pendatang baru mencecah jumlah terkini 4 juta orang.
    Ng Yen Yen mau impot lagi amoi 2014.
    Nazri ok nak bawak 36 juta lagi dari negeri amoi . demi untuk 100 biliion AS$ demi untuk Truly Asia(tak jadi guna ENDLESS POSSIBILITIES datuk farid punya.)
    arjuna waspada
    changkat lobak

    BalasPadam
  16. Dak² skrg...
    Away...nak gelak guling² jap...haha

    BalasPadam
  17. mari kita bersyukur perompak ini bodoh. senang nak tangkap..

    BalasPadam
  18. Anak sape ler tu, bodonyer lahai......

    BalasPadam
  19. inilah dikatakan vangang avavi

    BalasPadam
  20. tngk fb beudak ni.. aku sedey tngk bebudak zaman skrang.. adakah mak bapak dorang tau anak dorang prangai cmni? pstu bebudak skrang siap ada tab.. smartphone.. senang betul dpt. mak bapak dorang ni kaye sngt ke? manja sngt kt anak2?

    doa2 kan la generasi akan datang supaya tak teruk cmni...

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...