Iklan Leaderboard

Rabu, 17 Disember 2014

13 PERKASA sudah lama menjadi wira kepada kanak2

Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa Negara (PERKASA), Datuk Ibrahim Ali hari ini menabalkan dirinya sendiri sebagai wira orang Melayu dan Islam. Ibrahim berkata, beliau menabalkan dirinya sendiri kerana banyak memperjuangkan isu berkaitan bangsa Melayu dan Islam bersama pertubuhan yang diasaskannya itu.

Sebenarnya sebelum Presiden PERKASA Ibrahim Ali menabalkan diri sebagai wira orang Melayu dan Islam, PERKASA itu sendiri pun sudah menjadi wira kanak2 pada tahun 90-an lagi.


Ya, itulah PERKASA HITAM...

Sumber gambar dari group kat FB.




tags: ksatria kesatria perkasa baja hitam kamen rider rx datang melawat malaysia tahun 90-an datuk ibrahim ali wira hero orang melayu islam

13 ulasan:

  1. Balasan
    1. 2nd!!!!!!!!!!!!! aku wira dunia virtual saja~!!!!

      Padam
  2. wo time tu ak tengok suria baja hitam!!! memang popular gila tapi ... tapiii... ak nak marathon balik cari set video suria perkasa hitam ni balik kat internet

    BalasPadam
  3. Ni mesti ko amik dkt group otaku kan noob. Suria baja hitam mmg lejen. Tapi yg super one tu join skali? Kalu dpt zx pun cun...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan grup otaku, tapi grup org bincang pasal movie. Sekian untuk makluman. Semoga bermanfaat.

      Padam
  4. ni kamen rider era showa tak ada kelas...kelas D aje.

    BalasPadam
  5. Ok la dari kamen rider baru2 sekarang.
    Kamen rider buah? Haha
    -Din ciku

    BalasPadam
    Balasan
    1. http://wake-up-kick-ass-repeat.blogspot.com/2014/12/citer-kartun-kau-kata.html

      citer kartun ek? mungkin intelek kau tak berapa nak sampai kot?

      Padam
  6. lejen gila citer ksatria baja hitam ni dulu utk 90s kids sebaris dgn cite gaban.. budak2 skrg dh xmerasa nikmat jd budak2 zmn 80 90an

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aku menyampah tol orang komen camni..janganlah bajet macam kau special sangat hidup lebih tua dari budak2 sekarang..experience budak sekarang lain ngan budak zaman dulu..dan experience orang 60 70 an lain dari kau. Tolonglah belajar untuk melihat dari perspektif orang lain..inb4 aku butthurt, well guess what, I am

      Padam
    2. nmpk sgt budak2 skrg ni lembik. stkt komen mcm ni pn butthurt. bdk zaman dulu main kt padang, masuk longkang, masuk hutan... bdk zaman skrg lembik sgt sbb tiap2 hari hadap tefon, ipad, tablet, komputer, game... badan lembik, otak pn lembab

      Padam
    3. Mana otak x lembap ..duk ngadap je tv, main game dkt hp, pc sambil mkn jajan, mkn kepci.. Xheran budak2 skrg lembik dan gemuk obes ..nanti dpt penyakit.

      Padam
  7. budak2 zaman skrg mmg poyo.. swag kpala hotak, yolo antak kpala kt dinding.. poyo je lebih..lastik telinga bru tau..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...