Iklan Leaderboard

Jumaat, 16 Ogos 2013

10 Fantasy Premier League: Liga Buasir Otak 2013/14

Kepada semua pembaca Buasir Otak yang dihargai, anda semua dijemput untuk join Fantasy Premier League: Liga Buasir Otak untuk season 2013/2014 yang akan bermula esok 17 Ogos 2013. Anda boleh join pada bila2 masa yang anda nak sehinggalah tamat musim. Hadiah menarik menanti anda!


Cara2 nak join sangat mudah!

1. Pergi ke website http://fantasy.premierleague.com/dan register akaun.


2. Create team fantasy anda.


3. Kemudian masukkan kod berikut untuk join Liga Buasir Otak:

Code to join this league: 2025711-433240

atau klik link berikut



Hadiah bagi para pemenang adalah seperti berikut: 

Johan: RM150 + Baju Buasir Otak
Naib Johan: RM100 + Baju Buasir Otak
Kedudukan ke-3: RM50 + Baju Buasir Otak
5 kedudukan berikutnya (hadiah saguhati): Baju Buasir Otak


Cepat join segera jangan lepaskan peluang!!! Ajak kawan2 sekali, sebab contest ni hanya akan berjalan kalau penyertaan liga adalah lebih daripada 10 pasukan sampai akhir musim.
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Pasukan di kedudukan 10 teratas Liga Buasir Otak

Minggu Pertama


Minggu Ke-2


Minggu Ke-3


Minggu Ke-4


Minggu Ke-5


Minggu Ke-6


Minggu Ke-7


Minggu Ke-8


Minggu Ke-9


Minggu Ke-10


Minggu Ke-11


Minggu Ke-12


Minggu Ke-13


Minggu Ke-14


Minggu Ke-15


Minggu Ke-16


Minggu Ke-17


Minggu Ke-18


Minggu Ke-19


Minggu Ke-20


Minggu Ke-21


Minggu Ke-22


Minggu Ke-23


Minggu Ke-25


Minggu Ke-26


Minggu Ke-27


Minggu Ke-28


Minggu Ke-29


Minggu Ke-30


Minggu Ke-31


Minggu Ke-32


Minggu Ke-35


Minggu Ke-36


Minggu Ke-37


Minggu Ke-38 (FINAL)


Johan: Aicehhh (Tun Fitri)
Naib Johan: Nawzi FC (Izwan Esa)
Tempat ke-3: Team BuBaDibaKo (Khashah Kulim)
Tempat ke-4: Garuda Putih (Jawa peranakan)
Tempat ke-5: LuV m@M@ & iKhW@n
Tempat ke-6: KikiLaLa (fareed haikal)
Tempat ke-7: The Exogenesis III (Mohd Faizal Faiz)
Tempat ke-8: fazrin fc (Fazrin Amirol)

Mohon semua pemenang di atas emel aku princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk menuntut hadiah.




tags: fantasy barclays premier league bpl epl fantasy football liga malaysia tempatan buasir otak hadiah menarik code kod join invite

10 ulasan:

  1. malangnya,,, bola sepak ni aku tak de nafsu,, wakakakaka

    BalasPadam
  2. wow...nampak menarik hadiah tu
    moga berjaya pd yg join

    jemput baca & komen entry yumida ni prince noob:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    BalasPadam
  3. camne nk main ni haha. aku men join je liga ni

    BalasPadam
  4. Join liga ni sekali jom. Liga Gila Bola - Code to join this league: 207480-56826

    BalasPadam
  5. aku dah join,nanti boleh la ko update point tiap2 minggu kat blog ni noob..

    BalasPadam
  6. Jubons Dons FC bakal menggegarkan FPL LBO..hehehe..

    BalasPadam
  7. pasukan yang berada di kedudukan 10 teratas Liga Buasir Otak untuk minggu pertama sudah diupdate

    BalasPadam
  8. xde nama aku pun..huhu...aku ni memang teruk...

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...