Iklan Leaderboard

Jumaat, 13 September 2013

27 [18SX] Fakta pornografi yang tidak diketahui umum

Berikut adalah 6 FAKTA mengenai industri pornografi yang masih tidak lagi diketahui umum.


  1. Fakta tersebut merupakan fakta yang tidak diketahui oleh sesiapa.
  2. Tiada siapa yang tahu kerana fakta tersebut tidak diketahui umum.
  3. Kalau ada yang sudah tahu, tajuk di atas akan menjadi "Fakta pornografi yang telah diketahui umum".
  4. Menonton video porno adalah haram.
  5. Mesti ada yang kecewa kerana tidak dapat tahu fakta tersebut.
  6. Aku perasan ada orang yang suka sangat post dan tulis fakta pasal pornografi. Untuk apa pun korang tahu fakta pasal pornografi yang langsung tidak berfaedah, tiada nilai intelektual dan tak membawa apa2 kebaikan pun kepada pembangunan insan?




tags: fakta mengenai berkenaan pasal industri porno porn pornografi pornography yang tidak diketahui umum secret facts reveal xxx video lucah klip 3gp awek melayu tudung malay malaysia boleh romen zina budak baru nak up

27 ulasan:

  1. .. selamat hari jumaat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semoga semua warga Malaysia selamat

      Padam
  2. aku tau, noob cakap pasal blog bankami, tak abih2 post pasal seks. gila seks punya carlos santiago!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Carlos santiago suka melacurkan blog beliau utk traffic. Itu pasal posting byk lucah.

      Tak habis2 nak merosakkan remaja2 meleis yg sudah sedia lembik dan mcm tahi.

      Padam
  3. Bapak Kau (Official)13 September 2013 9:32 PG

    aku ingat noob nak cakap pasal minah2 melayu yang gersangkan kote laki. ngaku je la minah2 melayu sekalian. korang memang gersang kote laki kan? kalau tak takkan la banyak sangat kes buang bayi kat malaysia ni. sampai 2 orang minah mati kat kota bahru baru2 ni pasal nak hapuskan janin yg telah tercipta secara haram dalam rahim diorang. nasihat aku pada minah2 melayu: bukak la tudung korang tu. alim depan manusia je. depan tuhan setan jugak. sekian luahan perasaan aku hahahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. SI NOOD ADA ISTERI DAH KE,AWAT DIA BAIK KE

      Padam
    2. apa yg ko cuba smpaikan aku tak faham. apa yg baik? isteri noob ke hapa?

      Padam
    3. si nood le,mksud saya.dia ada pompuan lain ke,kesian sama isterinya,apa yg dia buat sekarang allah kan ada

      Padam
    4. nood nood... noob laaa!!! apsal la noob sgt ko ni. komen pun mcm budak baru darjah 1. apa kaitan isteri dgn post neh?? sakit otak aku nak hadam apa yg ko tulis,sama la mcm cahayaamanah tu komen ntah apa2

      Padam
    5. Memang Noob ditakdirkan untuk post isu ini :)
      Tak caya tanya Fathul Bahri

      sape la kita nak mempertikaikan apa yang Noob telah ditakdirkan untuk dipost :)

      Padam
  4. fakta ketujuh- noob dah x de idea nak tulis apa lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fakta kelapan- noob telah membuat 2 entri yg membosankan dalam masa seminggu. Takde idea sgt la tu.

      Padam
    2. Fakta Kesembilan - noob anoying bila orang asik post pasal porno & seks sedangkan dia belum kawin :)

      Padam
    3. annakolat, entry bosan yg 1 lagi tu entry yg mana?

      Padam
    4. hahah... bagi aku pulak, lantak pi dia nak tulis/mengarut pasal apa pun, sebabnya aku tak perlu bayar apa2 pun untuk access contents BO ni, pastu nama blog ni pun Buasir Otak, skali dgn disclaimer statement dia kat atas tu lagi, n bila kalo aku dah mula rasa annoyed ngan BO ni aku akan stop following BO jer, pastu remove from blog list, senang jer, no problem at all... hahaha ^^

      Padam
  5. tak membawa apa2 kebaikan pun kepada pembangunan insan?

    Noob normal la manusia dan seks.. kalau takda naluri seks ni maka tak berkembang biak la manusia.. takda la ketamadunanan bahkan tak untung la nak buat teknologi bahkan takda orang nak tengok laman web ko hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau informasi mengenai hubungan seks tu ok la kira boleh la membawa kebaikan kpd org2 yg dah berumahtangga, yg noob tulis informasi pasal porno. cuba senaraikan apa yg baiknya industri porno & bahan lucah kpd pembangunan modal insan??

      Padam
    2. industri tertua di dunia ni

      Noob pun ada juga exploitasi kepornoon dia dalam melacurkan buahsir ni lol.. Sebab tarikan porno tu..

      kebaikan dia sebab boleh menarik orang mengunjungi laman web ni.. hits meningkat..

      advertisement pun guna unsur kepornoon untuk tarik pelangan.. kalau tak takdanya nak letak gambar perempuan dalam produk tayar atau sabun.. sebab mengikut kajian ianya mebawa impak yang besar..

      lagi undustri porno betul yang memang jual seks.. tu ko tengok la kat bukit bintang kelab2 malam etc..


      Padam
  6. Fakta - entry ini adalah entry SEO.

    BalasPadam
  7. noob perlu kawin cepat sebelum terlambat meluat campur mcm2 tu tandanya ehem2 g laa noob g laa....

    BalasPadam
  8. Saiya sukaponrn

    BalasPadam
  9. Prince of Noob, Sept 11 2013 baru ni, 1.6 million penduduk Spain yg pro-Catalan keluar beramai-ramai buat human chain sejauh 400 km, to show support for Catalan independence.

    Ko tulis pasal ni, pastu ko leh kaitan ngn Bersih ke apabenda, good material.

    BalasPadam
  10. Kesian..xde modal nmpk? Cite je la isu bola pesta merdeka..

    BalasPadam
  11. setau aku laaa...pornografi nih bermula dari kelompok mafia-mafia eropah yang ada prostitution ring yang ada idea bernas nak filemkan adegan pelacur depa bersetubuh depan kamera...video lucah semua nih asalnya dari geng-geng triad yang tak ada kerja lain...itu sebab depa semua kaya raya...errr...itu laa aku cakap aku respek Larry Flynt, dia punya otak bisnes bergeliga....sebab seks akan selalu ada demand dan supply yang sangat tinggi! ha ha ha!!!

    BalasPadam
  12. Tak payah la nk kata cewek mlayu mcm la awek indon tu baik sgt klu lu buka link cewek bugil bnyk gmbr cewek indon bogel di sana belum kira video lagi.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...