Iklan Leaderboard

Sabtu, 14 September 2013

12 Video cun, lagu catchy tapi lirik cam bangang

Kat draft aku banyak topik aku nak tulis, tapi kadang2 nak ulas satu topik dah ambil masa yang banyak terutama topik yang berat2. Aku pun bukan blogger sepenuh masa, so aku harap dapatlah update jugak blog ni at least satu hari satu entry, namun disebabkan komitmen2 lain, mungkin dalam seminggu tu 3 4 kali sahaja aku dapat tulis entry yang berat2. Apa2pun, layan dulu lagu2 yang sangat catchy tapi liriknya sangat cam bangang dan mengarut dari adik beradik Ylvis, penghibur dari Norway yang music videonya "The Fox" menjadi viral di Youtube.


The Fox

Stonehenge

Someone Like Me

At least music video diorang ni lagi lawak dari music video Miley Cyrus Wreckage Ball yang bertahap sampah.




tags: ylvis brother variety show norway lagu song music what is the sound of the fox says viral youtube views lyric download lirik cam bangang why they build the stonehenge someone like me who like dubsteb comedy show tv talkshow tvnorge i kveld med ylvis elevator prank miley cyrus nude naked porn wreckage ball 

12 ulasan:

  1. miley is just like the other 'disney club' kids, same template and dynamic of popularity growth when they hit puberty...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Its only that miley cyrus is more repulsive than other grown up disney kids.

      I think she should get her head checked.

      Padam
    2. hit puberty and become public figure

      Annkholat some people have away to get attention either being too good or being bad..

      Padam
    3. ur right...she just got attention by being bad, so more people can insult her and feel annoyed...being bad are more easy than being too good

      Padam
  2. serius....lirik yang sesuai untuk di-karaoke-kan bersama keluarga..haha..

    http://leggingseksi.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. lagu omputih mmg best dgr tapi hati2 jugak sbb dorg suka selitkan unsur2 menyesatkan...jgn tau dgr n main nyanyi je...kena paham maksud lagu tu jgk...

    BalasPadam
    Balasan
    1. lagu2 maher zain banyak unsur2 syiah dan menyesatkan...

      Padam
    2. husna muchi
      alah....ramai yg nyanyi sbb lagu sedap...bkn psl lirik...
      org yg terdedah dgn apa yg kau ckp tuh adlh org yg cuba memahami lirik walhal kebnyakan lirik dlm lagu adalah sampah.
      prince nubby
      xda sapa pun nk melayan isu sunshi kau tu haaa
      xhabis2 nk buat org berpecah...
      puih politikus yg memecahbelah perpaduan serta keharmonian...
      sampai bila? sampai bila? sampai bila?
      xlama lg adat resam pon senang2 dikatakan sesat serta terkeluar dari Islam pulak..haha

      Padam
    3. syiah tu memang esat pun yg problem nye maher zain syiah tu tang mana?? citer sikit klu hang bwt lawak jage2 ngan tak jage dlm penulisan hang kena azab sebb hal kecil je...

      Padam
  4. Gdding ding ding ding ding ding...
    fraka ka ka ka ka ka ka...

    -len malas nak login-

    BalasPadam
  5. Hahahaha. Setahu aku laa, Ylvis ni buat lagu untuk menyindir industri musik sekarang yang semakin melalut dan x bermakna. Contohnya, dah alang2 Justin Bieber yang x matang tu buat lagu dengan lirik camharam, baik dia buat lagu tema camharam tros. Hahaha.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...