Iklan Leaderboard

Sabtu, 28 September 2013

24 Budak yang dulu bukanlah yang sekarang

Budak yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulunya naif sekarang otaknya kuning
Dulu dulu dulu banyak yang tak tahu
Sekarang langsung tiada malu

Sumber gambar dan berita

Cita cita ku nak ubah anak bangsa
Dulu Alhamdulillah sekarang Astaghfirullah
Berdoalah pada yang Maha Kuasa
Memberi hidayah kepada semua

Hidupku dulunya seorang pelajar
Pulang petang malam duduk saja di rumah
Sekarang semuanya keluar malam
Berjumpa kekasih di pawagam

Sekolah dulu datang mahu belajar
Sekarang datang mahu buat fake relay
Hari cuti mereka lepak di pavi
Tak peduli keluarga di rumah

Hidupku dulunya seorang pelajar
Pulang petang malam duduk saja di rumah
Sekarang semuanya keluar malam
Menipu demi jantan tak guna

Hidupku dulunya seorang pelajar
Pulang petang malam duduk saja di rumah
Sekarang semuanya keluar malam
Menipu demi jantan tak guna

Sekolah dulu datang mahu belajar
Sekarang datang mahu jumpa kekasih hati
Buat video walau baru seminggu bercinta
Cinta yang penuh dusta

Budak yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulunya naif sekarang otaknya kuning
Dulu dulu dulu tengok pun dilarang
Sekarang gangbang anak orang

Cita cita ku nak ubah anak bangsa
Dulu Alhamdulillah sekarang Astaghfirullah
Berdoalah pada yang Maha Kuasa
Memberi hidayah kepada semua

Berita di sini




tags: menipu demi seks pelajar 13 tahun menipu ahli keluarga tidur rumah rakan zina rogol lapan lelaki di surau tingkatan 1 budak bawah umur rogol mangsa bergilir gilir gangbang budak remaja baru nak up hotstuff pavi video seminggu kapel cinta monyet tahi gambar okt orang kena tuduh perogol masukkan kemaluan dalam pengadu hukum lirik lagu aku yang dulu bukanlah yang sekarang tegar download mp3 torrent parodi parody

24 ulasan:

  1. Balasan
    1. lagu dah basi baru nak buat parody bongok punya noob. sekarang orang tengah sibuk buat parody bini mat yo la bodoh.

      Padam
    2. noob betul ke plain83 yang tulis komen ni

      Padam
    3. takpe kaki pancing, akhirat nnt baru budak ni ada akai :)

      Padam
  2. Balasan
    1. lagu metalica entering sandman...

      Padam
    2. lagu budak indon tu laaa sapa lg... kan ada lagu dia play tu... noob betulla lu nih

      Padam
    3. ahmadje, versi motorhead ke?

      Padam
  3. Didiklah anak2 pd jln agama.. xda cara lain lagi..

    BalasPadam
  4. Jemput admin baca artikel baru ini thanks.

    Aaron Aziz Terima 3 Suntikan Steroid Kerana Leher Senget => http://syokbah.com/aaron-aziz-terima-3-suntikan-steroid-kerana-leher-senget/

    BalasPadam
  5. semua salah najib.. *tangan ke bahu, bontot ke atas*

    BalasPadam
  6. budak² skrg advance dari budak dlu²... hehe
    cam ni la jd...

    BalasPadam
  7. hahaha....terbaik bro

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. ye lah kot... takkan nak salahkan pihak sekolah pulak kan? :D

      Padam
    2. beranak je pandai lol

      Padam
  9. nice parody noob
    x nak masukkan dalam Youtube ke?

    BalasPadam
  10. gmbr no 1 aku caye sbb ade video.. no 2 pn caye gak. cuma aku rase yg gambar no 3 tu mngkin mcm super impose kt bhagian jari tu sbb mcm pelik je yg hujung skali tu.. ntah2 dua girls tu nak buat simbol 'success' http://us.123rf.com/450wm/ryanking999/ryanking9991212/ryanking999121200118/16826616-happy-success-winner-business-woman-celebrating-with-her-arms-up-and-show-fist-in-full-length-isolat.jpg
    tp kena super impose tambah jari hantu.. budak2 skrang kn dh pandai photoshop. eee takut2. taknak aku bergambar dh skrang ni takut orang dengki.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la ak pun perasan gak pelik tgk gambo tu ngan jari dia, ntah2 kena edit.. cer cari gambar asal... zzz memmang ad budk wat sial tp yg x bersalah kdg2 terkena palit tahinya

      Padam
  11. Benda macam ni tak boleh nak salahkan ibu bapa semata-mata. Masyarakat dan cikgu pun main peranan jugak. Begitu juga para menteri dan ahli politik yang memerintah dalam merangka sistem sosial masyarakat kita.

    Pendek kata, sistem masyarakat kita yang berorientasikan kemajuan material telah mendorong masyarakat kita mengabaikan pembangunan sahsiah diri.

    BalasPadam
  12. Typical penyokong PR - ni semua salah UMNO, kalau x dedah benda bukan2 dlm TV selama 50 tahun memerintah, x jd mcm ni

    Papepun zaman skrg rakyat mudah terdedah dgn hiburan barat di ASTRO, Internet etc.....x mcm dulu baca majalah Mangga n surat khabar bahagian hiburan je. Tp fikir balik kalau PR memerintah, adakah ASTRO akan dihapuskan, rancangan islamik je yg ada n internet dibankan secara TOTAL utk laman2 web lucah? Hmmmm....

    BalasPadam
    Balasan
    1. tipikal penyokong UMNGOK, semua yg UMNO buat backing. bila pkir balik selama UMNO memerintah, adakah negara semakin islamik? tidak jugak kaaaaannnn

      Padam
    2. Bestnya tengok pro PR dan pro BN bertekak sambil makan keropok.. nyam nyam

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...