Iklan Leaderboard

Sabtu, 7 September 2013

21 Tingkatkan kemahiran dengan video tutorial ini

Hujung minggu anda bosan? Tiada apa2 nak dibuat pada hari cuti? Sama juga dengan aku. So mungkin boleh cuba buat sesuatu yang baru dan tingkatkan skill anda dengan menonton video tutorial "How To Basic". Ada pelbagai panduan dan tutorial disediakan daripada cara2 memasak dan menyediakan makanan dengan betul, cara untuk berhenti merokok, cara2 bersolek, panduan untuk Install IOS 7 di iPhone, membaiki komputer, bermain gitar serta macam2 lagi. Untuk menonton boleh pergi ke channel berikut - http://www.youtube.com/user/HowToBasic/videos, lepas ini anda pasti akan menjadi seseorang yang serba boleh.





tags: how to basic howtobasic video egg tutorial panduan kaedah cara manual life hack skill kemahiran twerk twerking like miley cyrus

21 ulasan:

  1. haha... slalu tgk video tutorial photoshop... :)
    tp video kat ats tu xpenah -_-

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh ajar saya nanti yer awak..sy pun nak blaja..jimat kos,kadang2 nak upah orang lain design gamba iklan dan timeline page sy mau2 dekat nak beratus jugak..kalau awak ada senang ckit boleh ajar saya nakti k wak..:)

      Padam
  2. Oh yea..
    Mari menonton video

    BalasPadam
  3. vid 3gp ade x noob

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada how to make seks pun ada
      cuba ko buka hahaha

      kena parantel advise ni

      Padam
  4. zaman ilmu di hujung jari, kalau tidak dimanfaatkan memang sangat rugi ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. kakak plain mesti x tgk lg video tu ek

      Padam
    2. hai dik non~ owh i meant the internet in general, tak merujuk kepada link di atas ^^

      Padam
  5. How to basic minyak naik ada?

    BalasPadam
  6. orang saiko nye video nih! peh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Noob ni saiko la..
      gila2 semua video ni..

      Padam
    2. aku rasa mamat tu byk duit + forever alone + mental disorder...

      Padam
    3. Labels: Troll, Tutorial, Video, Weird...

      Padam
  7. how to becoming a real macai ada tak?

    BalasPadam
  8. How to make hair like kak mah hair ada x?

    BalasPadam
  9. youtube n google adalah guru yang bagus sebab tak kan kena maki.hehehe

    --Gambar kemaluan adi putra di whatsapp bersama scandalXXX disini

    BalasPadam
  10. kat ofis aku takleh tgk youtube...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko dtg ofis nak kerja ke tgk youtube???

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...