Iklan Leaderboard

Selasa, 13 Oktober 2015

13 3 Cerita Seks Masyarakat Melayu (25PG) - Finale

Sado

A Malaysian slang, commonly used by teenagers. It describes someone who is strong and muscular. It was actually originated by the word 'Besar Bodoh' (meaning the person or it is huge) turn to 'Besar Do' ('Do' as in Bodoh as in Stupid) and lastly to Sado.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Sado

Gambar sekadar Hiasan dari Google Image


Cerita 3 - Ke'SADO'an Mu adalah Palsu

Aku baru lepas putus tunang dan sedang dalam proses recovery.

Jodoh tak panjang kata orang. Belum tiba masa lagi. Apa pun , hidup mesti diteruskan dan aku jalani hidup aku macam biasa.

Satu hari , di dalam bilik meeting, aku berjumpa dengan rakan sekerja. Lama tak berjumpa waima masing-masing sibuk dengan hal duniawi masing-masing.

Kawan, aku, Razman, dulu memang kurus cikeding. 
Melengkung. Selepas lama tak berjumpa, badan dah naik.

Buff.

Sado kata hipster-hipster sekarang.Berpangkat tinggi dalam kerajaan.
Kemas dan terampil. Uber man bak David Beckham.

"Soul, dengar citer dah takde apa-apa dengan Miss X" (miss X adalah bekas tunang aku).

Yup, jodoh tak panjang,
 Aku malas nak ceritakan hal yang sangat perit untuk aku lupakan. Luka lama berdarah kembali.

"Oh, ye ke...Aku tumpang simpati, I'm sorry..."

Nampak bening air muka Razman. Ikhlas mungkin, bersimpati dengan nasib aku. Selepas meeting selesai , sesi minum Nescafe dan makan kuih donat, ( Kerajaan banyak minum kopi dan makan donat dalam meeting), pelan-pelan Razman menghampiri.

"Soul, can we have a private talk?"

Sure, where?

"At that corner," sambil menunjukkan ke arah bilik meeting yang agak jauh dari orang lain. Razman adalah graduan UIA. Universiti Islam Antarabangsa di Gombak.

OK,
Aku culas dan hati kecik aku mula fikir bukan-bukan.

"Soul, aku rasa aku tau kenapa Miss X putus dengan kau..." 

Hebat. Aku suka cara orang lain membuat penaakulan mantik tentang hubungan aku dan Miss X. Macam-macam teori. Lawak pun ada.

Kau rasa macam mana?

"Aku rasa kau BISEX.."

Nasib baik aku tak kena stroke. Merah dah muka aku (aku rasa) menahan marah dan setelah rasional aku sampai selepas seminit aku diam, aku bertanya,
Kenapa kau cakap macam tu?

"Sebab dulu aku pun macam tu. Aku discover diri aku yang sebenar dan aku make peace with myself. Aku sebenarnya suka pada lelaki."

Discover kepala hotak HANG!!

"Kalau kau sama, we can get together. Aku tak kisah sebab aku suka bottom.."

You what WHAT? Ya Allah, ni rupanya jadi kat kau Man...Sabar-sabar.
Aku rasa kau silap orang. Aku normal dan aku practising Muslim. Aku rasa kau pun practising Muslim kan?

"Yup, aku solat tak tinggal, sedekah dan semua tuntutan Islam aku buat."

Tapi kau tahu kau buat benda yang salah kan ?
Aku cuba rasional. Mungkin dia tak sedar kesalahan dia. Muka Razman terus berubah. Merah padam. Menyinga dan dengan nada separuh menjerit,

"Kau tak layak tegur aku, apa aku buat aku aku nak."

"Kau sendiri tak sempurna, kau putus tunang, hisap rokok (aku merokok agak kuat selepas putus tunang) dan kau bukan Islam 100% , IBLIS!!"

Apa yang aku sedar, satu tinju sampai ke mata kiri Razman dan kecederaan Razman agak parah sebab aku tak sedar aku mengamuk sampai aku belasah Razman depan ramai orang.

Dan aku terpaksa ditahan di lokap atas Kanun Keseksaan atas sebab niat mencederakan pegawai awam. Terima kasih kepada penjamin aku.  Kes aku digugurkan kerana Razman tidak mahu mendakwa aku.

Moral of the Story : Nak tumbangkan abang Sado senang je. Kau sepak kaki diorang sebab ini bahagian yang paling lemah abang Sado. Diorang undertrained kaki sebab diorang fokus kepada upper body sahaja.



13 ulasan:

  1. Kate ade 3 cerita, mane lagi 2?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg ni lawak.... hahahahahaha....

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Betul ke lelaki sado ni zakar dia besar seiring dgn pembesaran bdn?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kebiasaan...zakar dia akan mengecil. sebab mensadokan diri ni kene amik protein...dalam protein shake tu mungkin ditambah hormon. worse case kalo amik steroid.

      otak anak interpret badan cukup hormon testosteron walaupun ianya artificial...fungsi testis (telur/buah zakar) akan tidak efektif.

      tak caya cer tgk gambar body builder tu. spendernya kecik je...nampak ade 'ketukan' kecil...kepala zakar barangkali.

      Padam
    2. ada taipo tadi

      otak akan...(bukan anak)

      'ketulan, - bukan ketukan

      Padam
    3. Kahkahkah.! Nk ketuk apa tu bro

      Padam
  3. Aku ingatkan sado tu variasi perkataan sendo ie tegap, besar, gagah

    BalasPadam
  4. macam gampang cerita.. kihkih

    BalasPadam
  5. Malas aku nak baca.. Terus lompat ke bahagian ulasan dan tulis ulasan ni..

    BalasPadam
  6. soo kirenye...noob ni nak menyampaikan yang mostly yang sado-sado tu gay? gitu ke??

    BalasPadam
  7. Makna sado dari kamus dewan (edisi 4) = kereta beroda dua (yg ditarik oleh kuda)

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...