Iklan Leaderboard

Khamis, 14 Jun 2012

30 Awek yang perlu dielakkan

Jenis2 awek yang korang kena elakkan walaupun dia tu cute...

1. Creep
2. Weird
3. Freak
4. Scary
5. Annoying
6. Dominant

The origin of the video:






























Tapi semua masih boleh tahan lagi... but please girls, don't ever ever ever TRY this!



Images courtesy of Googles & 9gag.



tags: awek overly attached girlfriend jb fanvideo justin bieber boyfriend parody joke lawak wzr0713 youtube video creep weird freak scary annoying dominant meme 9gag viral

30 ulasan:

  1. HAHA hoh aq pun takot lah !

    BalasPadam
  2. scary jer cemni... lelaki pon ade yg overly attached mcm ni.hahahaa

    *kite layan 9gag gak (^__^)v

    BalasPadam
  3. hahaha. lisa pon ade macam ni jugak kekadang esp yang pic 3 last. hihihi

    BalasPadam
  4. hahhaha..real !! real !! real !!

    BalasPadam
  5. yang last tu aku dah warning siap2 kat gf aku.haha

    BalasPadam
  6. kesian dia dah jadi bahan lawak.. kiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. she intended for her vid to be 'bahan lawak'..her sarcasm is awesome for some girls yg paranoid smua pompuan nk rampas laki dorng! hahaha bagus btol..

      Padam
  7. overly attached girl.. haha

    BalasPadam
  8. comel lah dia..~ if i was your boyfriend..

    BalasPadam
  9. ee , CP takowt la nak play video tuh , naperr muker dye nampak menakutkan sangat , takut3 ~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala bukan hantu pun, takde takut apa lah... cuma mungkin seram sikit dengar suara dia

      Padam
  10. kahkah..
    aku perasan banyak hari dah kat youtube..
    new viral stuffy..

    BalasPadam
  11. Ni biasanya berlaku kat partner yg tak konfiden dgn diri sendiri je..

    BalasPadam
  12. hahaha ~ bukan apew , CP play video tuh , boleh lak dye bwt muker cmtuh sambil stay statik, hahaha , CP pown apew lagik , cuak larr , hahaha , manew larr taw , terkua kepala antu kerr , hahaha !

    BalasPadam
    Balasan
    1. cp butoh pak hang

      Padam
    2. Haha nice. Aku pn menyirap tgk CP ni. mcm cip*p perangai..

      Padam
  13. 0.00-0.08 nape wat muka statik mcm tu..creepy gile

    BalasPadam
  14. eee , tanpa nama nih , mekaseh , alhamdulillah , CP tak taw nak kater apew larr .. sedih dan terase , bia tuhan jerr adili sikap awak tuh eyh ..

    BalasPadam
  15. Aku ada member baik dlu time study, aku anggap mcm adik (guy muda setaon), skali lps grad tros lost contact, sbb after he got engaged, tunang dia dominant freak queen control pegi delete smua contact number girls dlm sim card n hp memory dia..perghh dasat..ada skali new year tu, aku send sms 'happy new year' kat smua friends aku (girls n guys), skali esok tu ada sorng minah ni call (unknown numbr), marah2 n tnya aku sapa (suara bitchy nak mampos), aku tanya balik 'ko sapa?', x nak jawab, pstu tanya balik aku sapa? brlarutan jugak la conversation maha bangang tu, pstu dia mention aku ada send sms kat 'pakwe' dia, aku tnya, 'apa sms tu kata?', dia kata 'happy new year', pstu tnya aku balik aku sapa, n dia kata 'cpt lah membazir kredit ni!'..WTF? Ak pn ckp, 'OK BYE', tros hang up..hahahaha psl tu pon nk meroyan ka wei, pi duduk lam gua la kalo paranoid smua pompuan nk rampas laki hang kan..adoi buat malu kaum hawa ja la spesis ngokngek cmtuh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy New Year pun nak bengang?
      send..another text. 'i miss our moment'.
      Hell yeah gumbira melihat reaksi dia. :D

      Gelak guling2 atas lantai sambil dengar dia cakap 'sape kau2x?' sampai migraine.
      haha..

      Padam
    2. muhahaha Len aku tak sekijam itu XD

      Padam
    3. hahahahha..setuju ckp len inouie...mesti meroyan tak sudah la..

      Padam
  16. Seramnya awek macam ni. Kesian sapa yg dpt awek control freak ye..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...