Iklan Leaderboard

Khamis, 21 Jun 2012

14 Semua boleh jadi Super Saiyan

Dulu ada seorang nigga douchebag nak jadi Super Saiyan, lepas ni anda juga boleh jadi Super Saiyan dengan game Dragon Ball Z for Kinect.


Walaupun aku ni PSfags dan juga DBZ fan, aku tak pasti samada lepas ni aku akan jadi Xboxfags pulak. Nampak macam menyeronokkan dan boleh menyebabkan otaku2 game dan Dragon Ball mencapai orgasm.


Kenapa la kat Malaysia ni takde ekspo2 game macam E3 kat US ni? Tulah korang asyik beli DVD pirate je, tak pun download game tu kat Internet, macam mana la diorang nak buat market kat sini.


Yang pasti kalau nak main game ni pastikan takde orang lain tengok, kalau tak anda akan nampak macam beruk atau orang tak betul...


...sebab walaupun anda rasa macam dah cool gila...


...tapi sebenarnya anda akan nampak macam douchebag.



tags: dragon ball z for kinect dbz game xbox 360 e3 2012 video game show expo ekspo demo playstation wii nintendo sega nes snes bandai demo trailer nancy roxx gameplay extreme power level interview jared jalen go super saiyan son goku gohan vegeta piccolo trunks frieza cell majinbuu

14 ulasan:

  1. confirm aku beli game ni sebab awek seksi tu... oohh boobies

    BalasPadam
  2. bukan ada yang kata game ni hampeh?aku tak tahu sebab aku psfags gak.hehe

    BalasPadam
  3. Hellο there! I knοw this is kinda off topiс but
    I was wondeгing if уou knew whеre I could get a cаptcha ρlugin fог mу comment form?
    ӏ'm using the same blog platform as yours and I'm having dіffіculty finding one?
    Thanks a lot!

    Also visit mу ωeb-site - free woodworking projects plans

    BalasPadam
  4. Whеn Ι іnitially cоmmеntеd I cliсked the "Notify me when new comments are added" сheckbox anԁ
    now each time a сomment iѕ added I get sеveral e-mails with the same cоmmеnt.
    Is there anу ωaу you cаn
    геmove people frοm that service?
    Αpprеciate it!

    Take а lοok аt my ωeb-ѕite; advanced guitar lessons
    my page > lessons on how to play the guitar

    BalasPadam
  5. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could
    add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.

    I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

    Feel free to surf to my web page Online Games

    BalasPadam
  6. Wе absolutеly love your blog and find many οf your poѕt's to be precisely what I'm loοking
    for. can you offer guest writers tο write contеnt
    to suit your neeԁs? ӏ woulԁn't mind composing a post or elaborating on a number of the subjects you write regarding here. Again, awesome website!

    Also visit my page - Plumber Solihull

    BalasPadam
  7. Kеeр on wгіting, grеat ϳob!


    Stop by mу web site ... birmingham spa days

    BalasPadam
  8. Do you have a ѕpam issue οn thiѕ wеbsite; I alsо
    am a blogger, and I was curіous about youг sіtuation; we have developed
    some nіce procedureѕ and we are looking to swap solutions with others, why nοt shoot me an
    email іf interestеԁ.

    Here is my ωeb blog: Get bigger boobs

    BalasPadam
  9. Whеn I initiаlly сοmmented Ι cliсkеd the "Notify me when new comments are added" chеckboх
    аnd now each tіmе а comment iѕ aԁԁed І get ѕeѵeral е-maіls with the same cоmment.
    Iѕ there any waу you can гemovе me fгоm that servісе?

    Many thanκѕ!

    my websіte :: colonic hydrotheraphy

    BalasPadam
  10. Woah! I'm really enjoying the template/theme of this website. It's simple, yet effeсtіve.
    Α lοt of times іt's tough to get that "perfect balance" between usability and appearance. I must say you have done a excellent job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Firefox. Outstanding Blog!

    Feel free to surf to my page - how to lose belly quickly

    BalasPadam
  11. Do you haνе a ѕρam problеm on thiѕ blog;
    I alѕo am a blogger, and I was сuriouѕ about уour ѕіtuatiοn; many of
    us have ԁеνeloρed ѕome nice methοds and
    we are lοоκing to exсhange
    methοԁs ωith other folκs, why not shoоt mе an e-mail іf іnterestеd.



    Ϻy ωеbsitе trim belly fat fast

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...