Iklan Leaderboard

Isnin, 11 Jun 2012

26 Budak2 gay tempatan yang moron

Ni salah siapa ni budak2 gay melayu ni semakin berani dan berleluasa di Internet? Salah mak bapak diorang pasang Internet kat rumah, salah Ambiga sebab perjuang LBGT ke, salah BN ke atau salah Anwar Ibrahim? Apa yang syoknya jadik gay macam yang gua dah cerita kat entry lepas? Adakah lubang taik tu lebih syok dari lubang yang ada lubricant semulajadi? Baca pendedahan kat bawah ni pasal kewujudan komuniti gay Malaysia di blog2 yang memaparkan aksi lancapan ahlinya secara live pakai web cam.



PEMBONGKARAN BLOG REMAJA GAY TEMPATAN MENAMPILKAN AKSI SEKS 'LIVE' (18SX)

Sebelum ini, saya berulang kali mendedahkan blog dimilik lelaki gay tanpa segan silu memaparkan gambar mereka melakukan hubungan seks sejenis.

Berikutan itu, sebilangan mereka bertindak menukar status blog kepada 'by invitation only' dan segelintir terus menutup blog mereka.

Sebentar tadi saya menerima komen dari pembaca blog ini, meminta saya mendedahkan blog dianggap terlampau dan memalukan bangsa Melayu.
Sila baca secara teliti kenyataan pertama dalam peringatan dipaparkan oleh pemilik blog.


Blog terbabit menyediakan ruang majoriti remaja lelaki MELAYU memaparkan aksi bogel dan bermasturbasi secara LIVE untuk tontotan umum.


__________________________________________________________________________________


OK nak baca lagi seterusnya dan tengok lagi gambar2 aksi terlampau para gay ni boleh terus pergi ke blog Mazidul Akmal Sidik di http://www.mazidulakmal.com/2012/06/blog-gay-tempatan-menampilakan-aksi.html... gua dah tak sanggup nak letak gambar2 gersang lelaki gay kat sini. Seriously macam mana orang2 gay ni boleh selera tengok lelaki lain melancap? Dumbass moronic nokharoommm punya gay.

Kalau kat entry sebelum ini merupakan kejayaan terbesar anda, ini pula merupakan kegagalan terbesar umat gay apabila sperm2 punyalah susah payah berenang2 berebut2 tapi akhirnya tidak berjumpa ovum tapi berjumpa dengan tahi.


tags: lelaki komuniti gay remaja melayu malaysia tempatan blog internet web cam chat chatting chatrom aksi bogel melancap onani masturbate lbgt  kote zakar konek live mazidul akmal sidik

26 ulasan:

  1. celaka, malu gua tengok gambar ni!

    BalasPadam
  2. geli geleman aku tengok..HISHHHH!!!

    BalasPadam
  3. apelahh berselera dorang ni ngan kaum sejenis..sayangnyaa oh lelaki melayu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi awk cantik...

      Padam
  4. uwerkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!

    BalasPadam
  5. really nice entry ! CP suker ! hehehe , tuh la , mintak lar dorang nih diberi hidayah kan , kan3 ~~~

    BalasPadam
  6. geli aku ngn gay ni..rasa nk bunuh jer bila tgk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi garangnye.. Dah diorang suka lawan pedang.. Tapi gay melayu memang ramai yang loser.. Sorry gay melayu.. Tapi tiap tiap kali kawan aku chinese gay login to grindr atau planetromeo dia mesti nak tunjuk dan kutuk kat aku lelaki melayu yang loser sebab muka pun tak berapa nak ada tapi suma nak duk bottom verse pun jarang2.. Yang top lagi lah ala2 pakcik gitu.. Malu aku sial!

      Padam
    2. admin pun gay..

      Padam
  7. kesian sperm jumpe tahi.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. sepatutnya sperm jumpa ngan apa yea?

      Padam
    2. hye cik suriz, sy single lagi.. cik pak? jom kiter kapel dua nk x. kofkofkof

      Padam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saudara kurosagi, apa yang best sangat jadi gay? Cuba share..

      Padam
    2. kurosagi aku tak pasti samada kau ni betul gay atau saja nak troll, aku pun bukannya nak bagi ceramah agama bagai sebab aku rasa kau pun tau hukum halal haram semua. sama seperti org yang berzina, yang minum arak, mereka bukan tak tahu semua tu haram cuma mereka tak peduli. cuma kalau kau betul gay, how about try or paksa diri berkawan dengan perempuan, try carik sorang awek dan buka hati ko untuk cuba menerima seorang wanita dalam hidup kau.

      kadang2 dalam sesetengah benda kita kena memaksa diri kita biarlah nampak macam hipokrit ke apa, sama sahaja kalau kita ni jenis tak solat, paksa diri utk solat, kalau kita ni perempuan jenis tak pakai tudung tutup aurat, paksa diri utk tutup aurat, kalau kita ni jenis malas belajar, paksa diri utk belajar agar at least result exam tu boleh digunakan utk masuk U atau carik kerja nanti.

      Padam
  9. Apa nak jadi dgn org melayu ! Org melayu di Malaysia semestinya agama Islam ! Tapi sayang perangai lagi teruk Dari yg bukan Islam. Lelaki melayu sad to say kalau tak Dlm penjara , d pusat serenti. Yg di luar pulak seks songsang ! Mcm mana org melayu nak maju ! Kalau kutuk lebih 2 tahu marah. !

    BalasPadam
  10. Salam....

    bila suruh pakse jadi baik

    jawapan : tak nak hipokrit.

    bukankah dulu waktu kita lahir, kita asalnya baby comel yang innocent lagi baik budi pekerti?

    maka kejahatan itu sebenarnya hipokrit. selagi kita tak jadi baik maka kita adalah hipokrit. sebab kita memang baik.

    BalasPadam
  11. haha... komuniti anu dalam botol. time kawen lari... cit!!

    BalasPadam
  12. punya perasaan gay itu tidak salah sebab Allah yg bagi, tapi melakukan hubungan sejenis itu berdosa. sama sahaja macam golongan str8. cuba tanya diri kamu, siapa yang cipta golongan gay ini? Allah s.w.t.kan.... kamu mempersoalkan ciptaan Allah? siapa kamu mahu mempersoalkannya? perasaan gay ini ujian istimewa bagi manusia2 yang Allah mahu. bukan semua orang dapat. kalau kamu betul2 ambil peduli, bantu dan doalah. bukan mencaci...tapi saya tidak akan expect kamu akan faham. sebab kamu bukan berada di tempat itu...kalau kamu betul2 mahu tahu nanti, tunggu di padang masyhar siapa yang lebih tinggi darjatnya di sisi Allah.. si gay yg kamu hina2 yg kononnya komfom masuk neraka, atau si str8 yang suci murni... :)

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...